Belépés

III. Diamond Night Party

 

2014. március 22-én, a VAM Design Centerben tartotta meg harmadik szépségipari találkozóját a Szépvilág Extra magazin. A rendezvényt nagy érdeklődés kísérte, a fellépők ennek megfelelően igényes műsorral készültek.

A rendezvény házigazdája, Balla Zoltán és Nagy Anikó, a Szépvilág Extra magazincsalád tulajdonosa köszöntötte először a megjelenteket, és kiemelték Witek Krisztina szerepét a III. Diamond Night Party létrejöttében. A köszöntés után rövid szünettel négy-négy műsorszám prezentálta a magyar szépségipar és divatvilág alkotóinak mondanivalóját.

 

 

Elsőként a SCHWARZKOPF PROFESSIONAL aktuális Essential Looks kollekcióját mutatták be, Szofrán Zsolt oktatási vezető kalauzolásával. A közel 20 modell frizuráján az aktuális trendek árnyalatai és vágásformái köszöntek vissza.

 

 

A JOICO látványos műsorából kiderült, mennyire környezettudatosan készülnek a márka termékei. Csepi Ádám táncművész először tánc-, majd fodrásztehetségét mutatta meg partnernőjével. A műsor fantáziakontyait Szikriszt József, a JOICO művészeti vezetője alkotta.

 

 

 

A SÁFÁRIK LUXURY Salon a Megla Rózsa tervezte NAVONA kollekciót mutatta be. A bemutató csúcsaként Sáfárik Péter egy fácántollas feltűzést készített el az egyik modellen.

 

 

 

 

 

 

 

A fantázia világába a KREATÍV SMINKMŰHELY testfestés produkciója vezette el a közönséget. Az űr végtelenségét, a színek és emberformájú kreatúrák változatosságát Vadócz Edina és Amin B. Ildikó csapata alkotta színpadra.

 

 

Képgalériánk az eseményről:

 

 

A szünet után, KARIKA ZSOLT és RÓZSA ERZSÉBET táncos produkciójában Radics Gigié volt a főszerep. A mesterfodrászok keze ritmusra tupírozta a táncosok haját, kellően felpörgetve a közönséget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az AMNESIA divatbemutatója a 80-as éveket idézte neonszíneivel és pólófelirataival.

 

 

 

 

 

 

A várva várt HAJAS produkcióban először Morricone harmonikadalára western hangulatban készítettek BALMAIN póthajakkal frizurákat a fodrászok: Hajas László, Veszelovszky Viktória, Pálfi István és Balogh Sándor. A zene és a stílus változott a műsor alatt, hiszen a csapat megmutatta, hogy lehet percek alatt rövidből hosszú frizurát, és megfelelő pótlással kontyot csinálni. A ruhát Mojzes Dóra, a sminket Sipos Zita, a koreográfiát Mali Ildi biztosította – a műsort a L'Oréal Professionnel támogatta.

 

 

Az est látványos fináléja KORMÁNY IMRÉNÉ, ETA produkciója volt. A Szegeden élő fodrászmester balerinákkal és az évszakok témáját feldolgozó monumentális produkcióval érkezett. Mint a konferansziétól megtudtuk, most teljesült Eta nagy álma: a fiával, Kormány Dáviddal közösen alkották a show-t, melynek sminkjeit Márki Bernadett készítette, a produkciót a Wella Professionals támogatta.

 

 

 

 

A hiánypótló rendezvény nagyon sok ember rengeteg munkájának köszönhetően sikeresen összefogta a magyar fodrász szakembereket, és egy látványos estet nyújtott a szakmai élet palettáján.

Szöveg és fotó: remeka.hu
Olvasóink értékelése:  / 8
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Fodrásztábor 2014.
Cseh István mesterfodrász ötlete alapján a válogatott dél-alföldi frissen végzett gyakorló...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Kézműves Kupa 2017.
2017. március 5-én vasárnap, a miskolci Generali Arénában rendezte meg a...
Szépipari Hírek: Rendezvény / World Bodypainting Festival 2018.
Napról napra a Kreatív Sminkműhellyel 21. alkalommal gyűltek össze a világ testfestői, hogy...