Belépés

BEAUTY FORUM - 12. BEAUTY HAIR & SPA Szakkiállítás és Vásár

 


Idén novemberben is megrendezésre került szokásosan a SYMA Rendezvényközpontban a Health and Beauty Business Media Kft. szervezésében a Beauty Hair & Spa Szakkiállítás és Vásár. A sok kiállító cég professzionális márkáival prezentálta a 2013/2014-es legújabb szépségipari trendeket, termékeket, szolgáltatásokat, fejlesztéseket.

 

 

 

Idén kibővült tematikával egyszerre 4 programhelyszínen zajlottak a szakmai bemutatók: a Beauty Point-on, a Szalonban, a Masszázs Szigeten / Köröm szigeten és a Fodrász Show színpadon.

 

Gazdag sminkes programot vonultatott fel az idei őszi Beauty, a Mask Sminkiskola, a Beauty Group School tanítványai mutatták be sminkvariációikat az ünnepek jegyében, míg a vasárnapi Smink Talk Show keretében a legnagyobb mesterek: Sipos Zita, Rikk Ágnes, Dévényi Kathy, Dudás Barbara és tanítványaik a sminkiskolai képzésről, tanítványokról, sminktrendekről beszélgettek Szakonyi Eszter újságíróval.

 

Új helyszínükön, a Masszázs Szigeten, egész szombaton zajlottak a gyakorlatorientált szakmai bemutatók. Őket váltotta vasárnap a Nailpro Körömsziget, ahol először a 6. NailArt Magyar Kupa zajlott, majd ezt követően a ,,Bajnoki munkák” Workshop keretében a Beauty Bajnokainak körömépítő és díszítőmunkáit tekinthették meg az érdeklődő szakemberek.

 A Fodrász Show Színpadon frizura bemutatók zajlottak, Koczka, Perényi Ádám, Krizsán Győző, Kalmárné Nagy Ildikó, Binder Géza tolmácsolásában. A hétvége ,,fénypontja” a ,,Fátrai 40/20” című frizura bemutatók voltak, szombaton Fátrai Krisztina pazar Hajshow-ját, vasárnap pedig szemináriumát tekinthették meg. A show színpadon mindkét nap látványos divatbemutató zárt: szombaton egy fashion-mixet tekinthettek meg 5 divattervező közreműködésével: Gabó Szerencsés, NOS, 1975, Cako Collection, Hot chocolate; vasárnap pedig a Blue Paprika ruhakölteményeiben gyönyörködhettek a divat iránt érdeklődő nézők.

 

 

 

Újdonságként a Beauty Forum mini Akadémia keretében két oklevelet nyújtó szakmai továbbképző szeminárium is megrendezésre került: szombaton a 3D Szempillahosszabbító szeminárium, míg vasárnap a Permanent Make-up Szeminárium. Még egy újdonsága volt az idei rendezvénynek: a ,,Beauty Style Gardrobe”az Átváltoztató Sziget, ahol Varró András stylist adott ötleteket az egyéni stílushoz, alkathoz illő öltözködéshez hasznos tanácsaival.

 

 

A 2003-ban alapított Beauty Forum Szakmai Díjat a 3 jelölt közül Sipos Zita kapta idén.

 


A Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület idén 2. alkalommal a Beautyn rendezte meg Fotópályázati Versenyét, melynek alkotásait mindkét nap megtekinthették az érdeklődő fodrász szakemberek, a zsűrizés és eredményhirdetés vasárnap zajlott Hajas László elnökletével.

 

 

Versenyek a 12. Beauty Hair & Spa-n


A 23. Make-up Magyar Kupa dobogósai:
1. Dominique Robert
2. Márki Bernadett
3. Horváth Olívia

A 13. Kék Gyémánt Kozmetikus Tanuló Verseny dobogósai
1. Dávid Petra
2. Kökény Fanni
3. Gécsei Paméla

Az 6. NailArt Magyar Kupa dobogósai 3D kategóriában:
1. Tóth Edit
2. Bartus Beatrix
3. Reichstetter Magdolna

Az 6. NailArt Magyar Kupa dobogósai Flat kategóriában:
1. Bodó Zita
2. Machon Melinda
3. Bertalan Enikő

Az 6. BodyArt Magyar Kupa dobogósai:
1. Varga-Virág Violetta
2. Szekeresné Gál Virág Judit
3. Budaházi László

Az II. Lash-Style Szempillahosszabbító Bajnokság dobogósai:
1. Mauerer Csita Ágnes
2. Jánosa-Hollósi Judit
3. Besenyei Laura


 

Forrás: Health and Beauty Business Media Kft.
Fotó: remeka.hu

 

 

 

 Kocsis Gyula képei:

 

 

 

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Magyar Bajnokság 2012.- MFKKE
Ebben az évben április 29-én rendezte meg országos bajnokságát a Magyar Fodrász-Kozmetikus...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Jótékonysági hajvágás
Az idei esztendő sem zárult jótékonysági megmozdulások nélkül. Rengeteg szervezet rendezett...
Szépipari Hírek: Rendezvény / British Hairdressing Awards 2013
2013. november 26-án került megrendezésre a brit fodrászat Oscar-jaként is  emlegetett...