Belépés

Jótékony Debrecen: Hedge Hair gálaest a Csokonai Nemzeti Színházban

 

2018. december 1-jén színház, zene, művészet és fodrászat ötvöződött jótékony célból a debreceni Csokonai Nemzeti Színházban a Hedge Hair szalonok jóvoltából. A nemzetközi fodrász társadalom segítő hagyományait követve találta ki Kompos Tamás fodrászmester a rendezvényt, mely kezdeményezés széles körű támogatásra talált. A Hedge Hair fodrászainak showműsorát a helyszínt biztosító Csokonai Nemzeti Színház művészeinek produkciói, Debrecen érdemes zongoraművészének előadása és a Vasovszki Live zenéi fűzték eklektikus egyveleggé. A háromórás műsor szünetében helyi cukrászdák és éttermek kínálatából kapott kóstolót az adakozó közönség. A jegyeladásból és a támogatásokból összegyűlt közel 6 000 000 Ft két helyi civil szervezet, A Leukémiás Gyermekekért és a Támasz Alapítvány részére került felajánlásra.


A műsorvezetést Kis Orsi Kisó és a Beauty World ügyvezetője, Győri Szabolcs vállalták magukra. A közönséget köszöntötte Gemza Péter színházigazgató, dr. Papp Csaba városvezetési tanácsnok és a támogatott alapítványok vezetői is. A rendezvény létrejöttének nemes célját egy megható filmösszeállítás levetítése idézte fel.

Képgaléria:

A fashion show-k sora a 90-es évek férfifrizuráit és a breakdance-t megelevenítő előadással kezdődött, majd a népi hagyományok modern köntösbe öltöztetésének divatbemutatójával folytatódott. A férfifrizura divatinspirációit a „Boys are walking to the Future” című produkció fokozta.

A női frizurák avantgarde világába a hajfonatok variációit merészen felsorakoztató Rock and Roll Lady, majd a tél fagyos világából inspirálódott Winter Queen előadások vezettek el. A frizurákat a Hedge Hair szalonok fodrászai, a sminkeket Galgóczy Vanda és csapata készítette.

A rendezvény fashion vonalának művésziségét hatványozta a Csokonai Nemzeti Színház művészeinek előadása. A közönség magas színvonalú ízelítőt kapott a színház repertoárjából. Így került bemutatásra Molnár Ferenc Vörös malom című darabjából Mima dala, Rahmanyinov g-moll zongoraprelűdje Debrecen város főzeneigazgatója, Somogyi Tóth Dániel által előadva, a Földes László megzenésítette Haláltánc ballada és a Lutherek című ragtime opera fináléja. Az est során a Vasovszki Live DJ szettre épülő zenekar szórakoztatta a közönséget, vendégénekesként Kollányi Zsuzsival kibővülve.

Szöveg: Remek Annamária
Fotó: Csuki Fotó, Derencsényi István, László Zoltán www.philipphoto.hu

 


Máskor is szívesen olvasnál ilyen témáról nálunk?
Nyomj egy like-ot és oszd meg a linket!
Köszönjük! :)

 

Olvasóink értékelése:  / 3
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Schwarzkopf Professional Trendfesztivál 2014. ősz-tél
A divathetek világából inspirálódva a Schwarzkopf Professional 2014 szeptemberében, a Bálna...
Szépipari Hírek: Rendezvény / ELLE Fashion Show 2014
2014. április 4-5-én került idén megrendezésre az ELLE Fashion Show a Millenáris Parkban. A...
Szépipari Hírek: Rendezvény / III. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus
Az Alveola Beauty Services és a Center Kft. szakmai támogatásával 2014. április 12-én...