Belépés

HL25 / Jubileumi Hair-Line show Budapesten!

 

 

 
Október elején ismét fodrászokkal telt meg a budapesti RAM Colosseum. A Hair-Line Kft. a 25. születésnapját leghűségesebb partnereivel, magyar bemutató- és oktatófodrászaival és nemzetközi sztárfodrászokkal ünnepelte. A nagyszabású inspiráló nap az év egyik legszínesebb szakmai eseményévé vált.


Képgaléria:

 

"Amire szükség van, az a bizalom." Hansági Gyula, a Hair-Line Kft. alapítójának szavait és az általa felállított értékeket idézte meg Andrea Tomasoni, az Alfaparf Milano export részlegének igazgatója, majd Hansági-Bozsó Orsolya elevenítette fel a kezdeteket, és hívta színpadra azokat, akik a kezdetek óta a céggel dolgoznak, és köszönetet mondtak mindenkinek, aki részese volt az elmúlt 25 évnek. Orsi külön szólította azt, akinek köszönheti, hogy fodrász lett, hogy megismerte gyermekei apját, és hogy most itt áll a gyermekeivel: a 70 éves édesanyját.

 

A jubileumi múltidézést egy HL25 nosztalgiavideó követte, melyből a céget jellemző számokat is megismerhette a közönség: évente több mint 1000 fodrász jár a Hair-Line oktatóstúdiójába, a Hair-Line Kft. az Alfaparf Milano második legnagyobb forgalmazója a világon, tavaly több mint egymillió eladott hajfestéket rögzítettek. De a legfontosabb: egy nagy családi vállalkozást ünnepel a fodrászszakma, ahol együtt, egymást segítve dolgozik egy csapat. Már 25 éve.

 

A szakmai nap show részét Németh Levente és Berendi Henrik kezdte, akik a fodrásziskolai élményeket elevenítették fel műsorukban, melyben nagy szerepet kapott a BB Bleach új szőkítőpor.

 

Majd a New Generation két tagja, Kondor Martin és Kovács Zoli rEvolution Neon műsorukban az UV fény hatására színt váltó hajszínekkel nyűgözték le a közönséget.

 

Patrizio Paoli, az Alfaparf Milano vezető technikusa a legújabb fodrászati trendeket ismertette, például, hogy jönnek a szőke meleg, arany tónusai, és hogy mi hír az Ultraviolet színekkel.

 

Francesco Arancio az Alfaparf Milano magyarországi nagykövete, a hazánkban, magyar közreműködőkkel készült TURN UP kollekciót állította színpadra.

 

Eliabe Moreira a brazil stílusművész 15 évesen kötelezte el magát a fodrászat mellett. A BlackWhite stúdiója tavaly 40 fodrásszal bővült. A színpadon, az Alfaparf Milano 2018-2019-es kollekcióját, a PEOPLE-t mutatta be a közönségnek. Az Alfaparf Milano az ihletet a kulturális változásokból, legújabb trendekből merítette, melyek azonosulnak az olaszországi cég filozófiájával, és megerősítik azt.

 

Dröszler László Why not műsorában az elmúlt tartalmas 25 év anyagából mazsolázott. Modern, nőies, egyedi frizurái most is nagy sikert arattak. Laci megosztotta a 33 szakmában töltött éve tapasztalatát is: "Tanulni egy életen át, és megtanítani, hogy lássuk a szépet!"

 

Berendi Henrik világversenyeken dobogós helyezést elért kontyainak világából adott ízelítőt.

 

Molnár Joli steampunk ihlette frizurákkal készült. Ő lett a HL25 életmű-díjasa.

 

 

Antal Judit és Németh Ildikó, a kontyok mesterei modelljeikből elővarázsolták a nagybetűs NŐ-t!

 

Ernesto Giampino magyarországi debütálása a HL25 színpadán látványos volt!

 

Farrukh Shamuratov először érkezett Magyarországra, a Hair-Line Kft. 25. születésnapi show-jára.

 

 

A rendezvény fergeteges fináléval zárult, és nem ért véget, hiszen másnap az érdeklődők Farrukh Shamuratov kontyszemináriumán vehettek részt a Hair-Line Oktatóstúdiójában.


Szöveg: Remek Annamária
Fotó: Hair-Line Kft.

 


Máskor is szívesen olvasnál ilyen témáról nálunk?
Nyomj egy like-ot és oszd meg a linket!
Köszönjük! :)

 

Olvasóink értékelése:  / 5
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / MAGYAR BAJNOKSÁG 2015.
A Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület (MFKKE) fodrász-kozmetikus bajnokságot...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Szabolcs Kupa 2018.
  A XVI. Szabolcs Kupa nemzetközi fodrász, kozmetikus, műkörömépítő- és díszítő...
Szépipari Hírek: Rendezvény / SZKTV, OSZTV és a III. SkillsHungary döntője a IX. Szakma Sztár Fesztiválon
2016. április 18-20. között a Hungexpo Vásárközpontban rendezték meg a Magyar Kereskedelmi...