Belépés

Szépipari Hírek: Rendezvény

Aktuális fodrászati, kéz- és lábápolói, kozmetikai, műkörömépítői és divat rendezvények és versenyek beszámolója olvasható ebben a rovatban.

 

 

Dübörög a szépségipar: BEAUTY & Style 2019!

Október 18-án megnyitotta kapuit hazánk legnagyobb szépségipari rendezvénye, a BEAUTY & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás, amelyen a szakma három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) mutatja be innovációit, a legújabb szépségtrendeket és a legjobb termékeket a szakembereknek és a nagyközönségnek egyaránt.

 

Olvasóink értékelése:  / 2

4. Globális Fenntarthatósági Divathét #GSFW

#fashionrevolution: „A jövő rajtunk múlik!”

 

A Nemzeti Divat Liga Magyarország Egyesület (National Fashion League) már negyedik alkalommal szervezte meg azt a nemzetközi divattalálkozót 2019. április 08–11. között Budapesten. A fő téma az volt, hogyan lehet környezettudatos és fenntartható a divatipar. A Mányiné dr. Walek Gabriella által életre hívott kezdeményezés idén Argentínától Tajvanig hét kontinens, húsz ország képviselőinek részvételével kereste a határokon átívelő megoldást az etikus és felelősségteljes divat kérdéseire, mint például a fenntarthatósági szempontok szerinti kreatív és innovatív tervezés és gyártás, a társadalmi felelősségvállalás és tudatos öko divat helye és feladatai jelen korunkban.

 

Olvasóink értékelése:  / 2

Bioline-Jató workshop a soproni Wabi Beauty Academyn

2019 áprilisának végén a soproni Wabi Beauty Academyn tartott bemutatót a kozmetikusoknak a Bioline-Jató képviseletében Kancsár Andrea kozmetikusmester-szakoktató.

 

Olvasóink értékelése:  / 2

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Beauty Forum 2015., Budapest
  Kiállítással, vásárral, szakmai bemutatókkal, a szépségszakma meghatározó...
Szépipari Hírek: Rendezvény / VII. Balmaz Hajkarnevál
2018. november 18-án, vasárnap a balmazújvárosi König Rendezvényközpontban találkoztak az...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Schwarzkopf Professional Trendfesztivál 2014. ősz-tél
A divathetek világából inspirálódva a Schwarzkopf Professional 2014 szeptemberében, a Bálna...