Belépés

Szépipari Hírek: Rendezvény

Aktuális fodrászati, kéz- és lábápolói, kozmetikai, műkörömépítői és divat rendezvények és versenyek beszámolója olvasható ebben a rovatban.

 

 

4. Globális Fenntarthatósági Divathét #GSFW

#fashionrevolution: „A jövő rajtunk múlik!”

 

A Nemzeti Divat Liga Magyarország Egyesület (National Fashion League) már negyedik alkalommal szervezte meg azt a nemzetközi divattalálkozót 2019. április 08–11. között Budapesten. A fő téma az volt, hogyan lehet környezettudatos és fenntartható a divatipar. A Mányiné dr. Walek Gabriella által életre hívott kezdeményezés idén Argentínától Tajvanig hét kontinens, húsz ország képviselőinek részvételével kereste a határokon átívelő megoldást az etikus és felelősségteljes divat kérdéseire, mint például a fenntarthatósági szempontok szerinti kreatív és innovatív tervezés és gyártás, a társadalmi felelősségvállalás és tudatos öko divat helye és feladatai jelen korunkban.

 

Olvasóink értékelése:  / 2

Bioline-Jató workshop a soproni Wabi Beauty Academyn

2019 áprilisának végén a soproni Wabi Beauty Academyn tartott bemutatót a kozmetikusoknak a Bioline-Jató képviseletében Kancsár Andrea kozmetikusmester-szakoktató.

 

Olvasóink értékelése:  / 2

Jótékony Debrecen: Hedge Hair gálaest a Csokonai Nemzeti Színházban

2018. december 1-jén színház, zene, művészet és fodrászat ötvöződött jótékony célból a debreceni Csokonai Nemzeti Színházban a Hedge Hair szalonok jóvoltából. A nemzetközi fodrász társadalom segítő hagyományait követve találta ki Kompos Tamás fodrászmester a rendezvényt, mely kezdeményezés széles körű támogatásra talált. A Hedge Hair fodrászainak showműsorát a helyszínt biztosító Csokonai Nemzeti Színház művészeinek produkciói, Debrecen érdemes zongoraművészének előadása és a Vasovszki Live zenéi fűzték eklektikus egyveleggé. A háromórás műsor szünetében helyi cukrászdák és éttermek kínálatából kapott kóstolót az adakozó közönség. A jegyeladásból és a támogatásokból összegyűlt közel 6 000 000 Ft két helyi civil szervezet, A Leukémiás Gyermekekért és a Támasz Alapítvány részére került felajánlásra.

 

Olvasóink értékelése:  / 3

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Frizurette barokk fodrászverseny 2015.
A győri Barokk Esküvő rendezvény egyik csúcspontja, amikor a várost elözönlik a barokk...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Kézműves Kupa 2018.
  2018. március 25-én vasárnap, a miskolci Generali Arénában rendezte meg a...
Szépipari Hírek: Rendezvény / MOSZI tavaszi körömverseny
A MOSZI Országos Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő Ipartestület nyílt zsűrizésű...