Belépés

Szépipari hírek

Nyomon követheted, milyen változás, esemény, új fodrász, kozmetikai, kéz- és lábápoló, műkörömépítő és divat termék érkezett a szépségipar életébe.

 

 

Év Szépészeti Újdonsága 2018. verseny eredményhirdetés

 

A 2018. év folyamán március és december között aktuális, a piacon nemrég megjelenő újdonságot mutattunk be oldalunkon, amelyekre a bal fenti csillagok segítségével lehetett 1–5 közötti értékelést leadni, amelyek átlagértékét minden hónap végeztével lezártunk, és kihirdettük az adott Hónap Kedvencét. A verseny véghajrájában az új év januárjában 3 hétig újra lehetett értékeléseket leadni az év során nevezett összes termékre, amely újabb változást hozott a 2019. január 31-én rögzített végeredményekben. Így alakult ki a végső kép, az alább olvasható eredményekkel együtt.

 

Olvasóink értékelése:  / 2

Létezik: fájdalommentes alakformálás! A Winshape szakmai napon jártunk

2019. február elsején a budapesti Lion's Garden hotel különtermében mutatta be legújabb fejlesztését az olasz Winform társaság. Az újgenerációs, orvostechnológián alapuló alakformáló készülékek az Innoshape Kft-n keresztül érhetők el hazánkban.

 

Olvasóink értékelése:  / 3

2019-ben nem lesz Szabolcs Kupa!

 

A közösségi oldalakon terjed a hír, hogy 2019-ben nem rendezik meg a nagy sikerű Szabolcs Kupa szépészeti versenyt. A szervező Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától az okokról és a továbbiakról kérdezve az alábbi tájékoztatást kaptuk:

 
 

Olvasóink értékelése:  / 1

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Év Szalonja 2013. eredményhirdetés
Az Év Szalonja díjat az kapta, aki a legmagasabb pontszámot érte el a zsűrizés során. Az...
Szépipari hírek / Év Szalonja 2014. eredményhirdetés
Az Év Szalonja díjat az kapta, aki a legmagasabb pontszámot érte el a zsűrizés során. Az...
Szépipari hírek / Versenyfelkészítő fodrásznap a BKIK-ban
Az OMC versenykiírások változásai lettek bemutatva a BKIK Kézműipari tagozat XVII osztálya...