Belépés

L'Oréal Style & Colour Trophy 2017. magyar gála

 

 

2017. szeptember 11-én, a L'Oréal Style & Colour Trophy döntőjébe jutó magyar fodrászok a L'Oréal Akadémián alkották újra versenymunkájukat, délelőtt a legjobbnak talált nyolc női frizura, délután a legjobbnak talált öt férfi frizura alkotói kapták meg a lehetőséget. Az elkészült frizurákat, éppúgy, mint az elődöntő során, a L'Oréal Professionnel magyar nagykövetei: Zsiga Renáta, Dudás Attila, Hajas László, Kucsera Zsolt és Zsidró Tamás, a L'Oréal Professionnel oktatófodrászai: Dombi Imola és Vadász Éva, Martina Slezakova, a L'Oréal professzionális divíziójának háromországos igazgatója, Karsay Katalin divatfotós, és a sajtó részéről Sajbán Johanna, a Cosmopolitan magazin főszekesztője és Remek Annamária értékelte. A nemzetközi fotópályázaton az előremutató, ám hordható, a szalonokban is eladható frizurákat és öltözetet nézik, ezért az értékelés szempontjai a következők voltak: a frizura-öltözet-modell összhangja, a hajvágás és a hajfestés minősége esztétikailag, a szakmai zsűri pedig szakmailag is pontozott.

 

Az egész napos munka után este a Gerbaud kávézó Átrium termében került sor a díjátadó gálára, ahol a versenyzők, modelljeik és egy csapattagjuk mellett a L'Oréal Professionnel Salon Expert Prémium szalonok is képviselték magukat. Ők így elsőként ismerhették meg a magyar fodrászpiac sajátosságairól és a L'Oréal nyújtotta lehetőségekről szóló előadást az eredményhirdetés előtt. A megjelenteket Bakán András kereskedelmi igazgató és Martina Slezakova divízió igazgató köszöntötte, a szalonok munkáját segítő L'Oréal eszközökről és tervekről Szabó László piacfejlesztési igazgató, míg a szalontrendekről és a külföldi szaloninspirációkról Adam Jezek szalonfejlesztési menedzser tartott rövid, de színes és érdekes prezentációt.

A L'Oréal Style & Colour Trophy döntőbe jutott fodrászai modelljeikkel várták a kivetítő előtt az eredményt, idén hat kategóriában díjazták a résztvevőket.

A Szakmai közönségdíjat, melyet a L'Oréal Salon Expert szalonkereső oldalán legjobbra értékelt munka kapott Kunyi Zsuzsanna, a pécsi Dudás-Hajas Szalon fodrásza kapta:

Az Év Hajszíne díjat Feri Emese (Hair by emeseferi) kapta:

Az Év Hajvágása: Ledneczki Szilva alkotása lett:

Az Év Fiatal Felfedezettje: Szabó Beáta:

 

Az Év Férfi Divatfrizurája:

1.  Ledneczki Szilvia, Creative Hair - Győr
2. Szabó Beáta, Fodor Szalon - Budapest
3. Szabó Zsolt, Barber Shop - Pécs:

 

Az Év Női Divatfrizurája:

1. Eszteri Zsófia, CLOSE
2. Veszelovszky Viktória, Hajas Szalon - Budapest
3. Feri Emese, Hair by emeseferi

 

Így kapta meg Eszteri Zsófia azt a lehetőséget, hogy a L'Oréal Style & Colour Trophy nemzetközi döntőjén, Sevillaban képviselje Magyarországot! ITT tudsz szavazni a munkájára a nemzetközi mezőnyben! Sok sikert kívánunk!

Képek:

 

Szöveg és jelölt fotó: remeka.hu
Forrás: L'Oréal Professionnel
 
Olvasóink értékelése:  / 2
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Tavaszi MOSZI körömversenyek
. 2012. május 06-án, a budapesti Lurdy-házban rendezte meg a MOSZI a hagyományos tavaszi...
Rendezvénytudósítás / Street Fashion Konferencia
Egy konferencia az utcai divatról... Ugye, milyen érdekesen hangzik? Merthogy a divat ugyebár a...
Rendezvénytudósítás / II. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus
  2012. szeptember 22-én a Millenáris Parkban rendezte meg az Alveola, mint fő szakmai partner...