Belépés

Szakma Sztár Fesztivál 2017.

 


Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) 2017-ben tizedik alkalommal rendezte meg a Szakma Sztár Fesztivált a Hungexpo területén április 24-26 között. Ennek keretében a nappali tagozaton végzős tanulók számára negyven szakmában tartották meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt (OSZTV), melyek országos döntője a Hungexpo G és F pavilonjában került megrendezésre.

A helyszínen a szépségszakmák is képviselték magukat. A Kozmetikus területen a Skills Hungary szépségápolói tartottak bemutatót a versenyek mellett.

 

A Fodrász területen a Worldskills Abu Dhabi versenyzője, a debreceni Dan Réka mutatta be a két versenynapon frizuráit.

 

Az SZKTV szépészeti eredményei:

Fodrász

1. Kovács Alexandra, Békéscsaba (felkészítő tanár és gyakorlati hely: Palkóné Zámbó Edit, iskola: Békéscsabai SZC Kós Károly Épitő-, Fa- és Szolgáltatóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája)

2. Kinczli-Weiling Csenge, Pécs (felkészítő tanár: Keszler Linda, iskola: Pécsi SZC Simonyi Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, gyakorlati hely: HAIR SZABÓ IMRE)

3. Fodor Dóra, Kiskunfélegyháza (felkészítő tanár: Téti Tímea, iskola: Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiuma, gyakorlati hely: Illumina Fodrászat Kft.)

Kozmetikus

1. Papp Viktória Dóra, Keszthely (felkészítő tanár és gyakorlati hely: Angyal Eszter, iskola: Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Asbóth Sándor Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma)

2. Kántor Diána Kinga, Budapest (felkészítő tanár és gyakorlati hely: Kocsis Béláné, iskola: Budapesti Komplex SZC Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnáziuma)

3. Kardos Evelin, Keszthely (felkészítő tanár és gyakorlati hely: Pintér Edina, iskola: Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Asbóth Sándor Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma)

 

Képgaléria:

 

Forrás: szakmasztar.hu
Fotó: remeka.hu
Olvasóink értékelése:  / 2
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Kozmetikai Szinkronmasszázsverseny 2016.
  2016. november 11-én a margitszigeti Danubius Grand Hotelben, a Janssen Kozmetikusakadémia...
Rendezvénytudósítás / Szabolcs Kupa 2014.
2014. február 9-én újra Nyíregyházán találkoztak a szépségszakma versenyzői. A Szabolcs...
Rendezvénytudósítás / Beauty Forum München 2013.
Még sosem jártunk Münchenben, és az ok, amiért oda tartottunk, hogy Rácz Dóra és...