Belépés

Cosmoprof Bologna 2010.

 

Cosmoprof Bologna 2010.

Légtérlezárás ide vagy oda, a tavalyinál több kilátogató, csillogás, üzlet, innovációk és nemzetközi szakemberek jelenléte jellemezte a 43. Cosmoprof Worldwide Bologna rendezvényt. A szépségipari konferenciák, gyakorlati workshopok és kereskedelmi partnerek találkozójának mottója: „Meghökkenteni, tájékoztatni és feleszméltetni!”

Kiemelkedő volt a natúr és bio-organikus termékek jelenléte a rendezvényen. A kiállítók lenyűgöző standjai és kínálata mellett színpadi produkciók, workshopok, technikai és trendbemutatók várták a szakembereket.

 

Cosmoprof Bologna 2010.Cosmoprof Bologna 2010.Cosmoprof Bologna 2010.

Ilyen volt például az On Hair Show. Robert Cromeans, Claudio De Cicco, Rudy Mostarda, Tony & Guy, Alexander de Paris, Beppe D’Elia, Carlo Bay…
12 000 ember volt kíváncsi a nemzetközi fodrászok bemutatóira. Aldo és Monica Coppola hajguru csapatukkal 5000 embert nyűgöztek le, előadásukat kivetítőkön kívül is látni lehetett.

“The Next Talent”: idén először a fiatal tehetségek is szerepet kaptak, amikor öt nagy mesterrel – Daniele Lui, Robert Cromeans, Takashi Kitamura, Beppe D’Elia és Carlo Bay – együtt mutathatták be tudásukat.

 Cosmoprof Bologna 2010.

 

A kozmetika területén a spa és az esztétika, a natúr és bio-organikus termékek térhódítása, a férfi és női szépítés is jelen volt. Több pavilonban köszöntek vissza a kozmetikai márkák, a Vanity Fairben például a barátságos és divatos wellness érzet, személyre szabott szépségrítusokkal várta a látogatókat.

Szöveg és fotó: Cosmoprof WorldWide Bologna

Képek:

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Koktél a sminkben
A MASK Sminkiskola első országos sminkversenyén kozmetikusok, sminkesek és fodrászok...
Rendezvénytudósítás / Kossuth Kupa 2017., Győr
  2017. április 8-án az ország 11 iskolájának részvételével, összesen 92 versenyzőt...
Rendezvénytudósítás / Szabolcs Kupa 2013.
Idén XI. alkalommal szervezte meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara...