Belépés

Cosmoprof Bologna 2010.

 

Cosmoprof Bologna 2010.

Légtérlezárás ide vagy oda, a tavalyinál több kilátogató, csillogás, üzlet, innovációk és nemzetközi szakemberek jelenléte jellemezte a 43. Cosmoprof Worldwide Bologna rendezvényt. A szépségipari konferenciák, gyakorlati workshopok és kereskedelmi partnerek találkozójának mottója: „Meghökkenteni, tájékoztatni és feleszméltetni!”

Kiemelkedő volt a natúr és bio-organikus termékek jelenléte a rendezvényen. A kiállítók lenyűgöző standjai és kínálata mellett színpadi produkciók, workshopok, technikai és trendbemutatók várták a szakembereket.

 

Cosmoprof Bologna 2010.Cosmoprof Bologna 2010.Cosmoprof Bologna 2010.

Ilyen volt például az On Hair Show. Robert Cromeans, Claudio De Cicco, Rudy Mostarda, Tony & Guy, Alexander de Paris, Beppe D’Elia, Carlo Bay…
12 000 ember volt kíváncsi a nemzetközi fodrászok bemutatóira. Aldo és Monica Coppola hajguru csapatukkal 5000 embert nyűgöztek le, előadásukat kivetítőkön kívül is látni lehetett.

“The Next Talent”: idén először a fiatal tehetségek is szerepet kaptak, amikor öt nagy mesterrel – Daniele Lui, Robert Cromeans, Takashi Kitamura, Beppe D’Elia és Carlo Bay – együtt mutathatták be tudásukat.

 Cosmoprof Bologna 2010.

 

A kozmetika területén a spa és az esztétika, a natúr és bio-organikus termékek térhódítása, a férfi és női szépítés is jelen volt. Több pavilonban köszöntek vissza a kozmetikai márkák, a Vanity Fairben például a barátságos és divatos wellness érzet, személyre szabott szépségrítusokkal várta a látogatókat.

Szöveg és fotó: Cosmoprof WorldWide Bologna

Képek:

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Kézműves Kupa 2015
2015. március 22-én Miskolcon találkoztak a szépségszakmák és képviselőik, mindazok, akik...
Rendezvénytudósítás / Élet és gondolat
Ezek minőségének fontosságáról szólt a MOSZI Kozmetikus Ipartestület ünnepek előtti...
Rendezvénytudósítás / Kozmetikai Szinkronmasszázsverseny 2016.
  2016. november 11-én a margitszigeti Danubius Grand Hotelben, a Janssen Kozmetikusakadémia...