Belépés

25. Beauty Forum Hungary - kiállítói körkép 2016.

 

2016. november 5-6-án a szépészet piaci szereplői a Millenárison találkozhattak az évente megrendezésre kerülő Beauty Forum szakkiállítás és vásáron. Körképünkben a remeka.hu oldalon rendszeresen szereplő kiállítókat kérdeztük, mivel készültek idén!

 

 

2016. november 5-6-án a szépészet piaci szereplői a Millenárison találkozhattak az évente megrendezésre kerülő Beauty Forum szakkiállítás és vásáron. Körképünkben a remeka.hu oldalon rendszeresen szereplő kiállítókat kérdeztük, mivel készültek idén!

 

Piknik Kör

 

A Piknik Kör standján az érdeklődő kozmetikusok megtudhatták, miért hozta  létre Báthory Katalin aranykoszorús kozmetikusmester a szerveződést, milyen programokkal várják havonta egyszer a résztvevőket, és hogy az idei évzáró karácsonyi Piknik Kör 2016. december 11-én, délután 16 órától lesz, a szokott helyen, a budapesti Wesselényi utca 73. szám alatt. Részletek ITT!

 

Dr.Kadir

A klasszikus, gépek nélkül is eredményes kozmetikai szolgáltatás készítményeit találják meg nálunk a kozmetikusok. Standunkon a kedvezményes termékvásárlási lehetőségek mellett Izrael vezető professzionális kozmetikai márkájának új fejlesztését, a Hyalu-Ron termékcsaládot mutattuk be az érdeklődőknek. Az újdonság többféle molekulasúlyú hialuronsavat tartalmaz, mottója: alacsony molekulasúlyú hialuronsavval a tökéletesen hidratált bőrért! A Dr.Kadir Hyalu-Ron termékcsalád gyakorlati alkalmazását Báthory Katalin aranykoszorús kozmetikusmester mutatta be mindkét napon nálunk.

 

MALAHA Cosmetics


"Cégünk, az idei évben már saját márkaneve alatt – MALAHA Cosmetics – képviselte az általa forgalmazott termékcsaládokat. A HEAN Makeup sminktermékei, a STAPIZ Hair Care fodrászati termékei, valamint a saját márkás MALAHA Dream Lashes műszempilla vonal mellett, a kiállításon újdonságként hoztuk a L'Azel Active Professional kozmetikai termékeit, valamint a Gesha Beauty Collagén italt. A L'Azel Active kozmetikai termékek előállítása során az aktív összetevők adta lehetőségeket maximálisan kihasználják – "Kozmetikumok a gyógyítás határán". A Gesha Beauty Collagén ital 5000 mg kollagén tartalma pedig már első pillanatban meggyőzött minden érdeklődőt arról, hogy erre táplálékkiegészítőre van szüksége egészségének megőrzése érdekében."

 

Lash & Lashes


Az E3/A standon 10% kedvezményes vásárlási lehetőséggel vártuk a látogatókat. Standunkon a Lash & Lashes újdonságai mellett a Celeb Nails géllakkjait is megmutattuk, és gyakorlati bemutatókat is tartottunk. Kitty Nail Love nagy sikerű körmös workshop keretében ismertette a Celeb Nails őszi-téli géllaktrendeket. Szabó Rita, a Lash & Lashes oktatója a kiállítás egyik népszerű versenyén, az V. Szempilla hosszabbító kupán (Lash Style), a Lash&Lashes-t képviselte, mint Zsűritag.

 

BIOLA

Dr. Gyovai Viola nagyszínpadi előadásában a BIOLA Biokozmetikai Kft. új fejlesztését, az érzékeny víz- és tápanyaghiányos bőr kezelésére szolgáló Naturissimo Professional Mimóza arckezelést és termékeit mutatta be. Az újdonságok mellett egyedi árkedvezményekkel és ajándék termékmintákkal várták a standjukra érkező látogatókat. A sok érdeklődő örömmel igazolta vissza az érzékeny bőr természetes ápolásának szükségességét.

 

+1 Körömverseny és zsűrije

A kiállítás versenyeinek egyikét a hazai körmösélet ismert szereplői értékelték:

Török Annamária, a CND Belvárosi Creative Stúdió képviseletében,

Mikó Krisztina magyar és nemzetközi bajnok műkörömépítő mester, független szakoktató és

Kovács Gabriella nemzetközi minősítésű műkörömépítő mester, diplomás szakoktató.

 

Képek:

Fotó: remeka.hu

 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Hajas Cut & Color Competition 2012.
Hajas László közel minden évben versenyt rendez a szalonjaiban dolgozó és tanuló fodrászok...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Őszi Beauty 2012.
Idén ősszel, a kora novemberi hétvégén ismét a szépségipar rajongói lepték el a SYMA...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Salon International 2014.
A Salon International 2014 szervezői ismét egy hihetetlen évet tudhatnak maguk mögött. A...