Belépés

Salon Expert partnertalálkozó és Colour Trophy gálaest 2016.

Idén először rendezték meg Magyarországon a L'Oréal Professionnel nemzetközileg ismert, magas presztízsű fotóversenyét, a Colour Trophyt, ami 1954-ben, Nagy-Britanniában indult útjára. A magyarországi eredményhirdetés nagyszabású gálájára az évenként tartott Salon Expert partnertalálkozón került sor, amelyre a L'Oréal Magyarország kiemelt fodrászpartnerei és szalontulajdonosai kapnak meghívást.


 

 

Idén először rendezték meg Magyarországon a L'Oréal Professionnel nemzetközileg ismert, magas presztízsű fotóversenyét, a Colour Trophyt, ami 1954-ben, Nagy-Britanniában indult útjára. A magyarországi eredményhirdetés nagyszabású gálájára az évenként tartott Salon Expert partnertalálkozón került sor, amelyre a L'Oréal Magyarország kiemelt fodrászpartnerei és szalontulajdonosai kapnak meghívást. A show és a verseny izgalmai mellett a L'Oréal Professionnel legújabb fejlesztéseibe is betekintést kaptak a résztvevők.

 


 

Till Attila műsorvezetésével zajlott az est, amelyen bemutatkoztak a Colour Trophy magyar döntősei, modelljeikkel együtt.

 

 

A magyar nagyköveti csapat "Emotion" show-jában érzelmeket öntött frizurába. Dudás Attila, Kucsera Zsolt, Zsiga Renáta, Hajas László és Zsidró Tamás három érzelmet megtestesítő jeleneten és több modellen át juttatták el a közönséget a finálét jelentő csúcspontra, a SZERETET kifejezéséhez, a közönség tetsző ámulatával kísérve.

Laetitia Guenaou francia sztárfodrász, L'Oréal Professionnel nemzetközi nagykövet "Arty" show-ja tetézte a hangulatot. Laetitia bravúros mozdulataival először a hajvágások és stylingok variációit mutatta be pörgős tempóban. Majd a show második felében az elegancia és a feltűzések kerültek előtérbe. A színpadon Laetitia segítségére volt Tonomárné Dancsó Erika szentesi fodrászmester, aki a Haute Coiffure Francaise vonal magyar képviselője.

A várt Colour Trophy eredményhirdetésen kiderült, hogy az est közönségének Tóth Szandra (Tóth szalon, Kőszeg) alkotása nyerte el a tetszését, így a közönségdíjat ő nyerte el. A szakmai zsűri ítélete szerint a Legjobb Hajszín fődíja és a Legjobb Női Frizura 3. helyezése is Tóth Szandrának jutott. A Legjobb Férfifrizura díját Tóth Márk (Tóth Szalon, Kőszeg) nyerte el. A Legjobb Női Frizura 2.helyezettje Eszteri Zsófia (Hajas-Dudás szalon, Pécs) alkotása lett. A Legjobb Női Frizura címet, és így a lisszaboni nemzetközi Color Trophy döntőn való részvétel lehetőségét Veszelovszky Viktória (Hajas Szalon, Budapest, Nádor utca) nyerte el alkotásával. Gratulálunk!

 

 

A műsor után ínycsiklandó vacsora, szalonzene és könnyed szórakozás zárta az estet, mely kiváló alkalom volt arra, hogy az ország minden tájáról érkező szakemberek találkozzanak és együtt inspirálódjanak.

Képek:


Szöveg és fotó: remeka.hu

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Salon International 2011. - beszámoló
Október közepén ismét a fodrászok lepték el a londoni ExCelt. Az aktuális Salon...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Ökonapi divatbemutató by TildArt
Az erdélyi származású, jelenleg Londonban alkotó Jánosi Matild öko- divattervező...
Szépipari Hírek: Rendezvény / A HCF TROPHY Louvre színpadán
Tonomárné Dancsó Erika a 2016 HCF TROPHY Louvre színpadán! A bemutatóról napi...