Belépés

I. Kikelet Körmös Szakmai Nap


2016. április 9-én első alkalommal került megrendezésre a Lurdy Házban a Kikelet Körmös Szakmai Nap, amelyet a szervezők a megújulás jegyében indítottak útjára az Indigo Nails, a Nail Harmony és az Ében Nails körmös cégek közreműködésével. Az érdeklődő szakmabeliek a három cég szakmai előadásán, folyamatosan tartó bemutatók és kedvezményes termékvásáron vehettek részt a rendezvény keretein belül.


A délelőtt folyamán az Indigo Nails csapata mutatkozott be a színpadon Kovácsné Fábián Viktória vezetésével, majd a csapat teljes bemutatása után Mezei Edinától hallhattunk, láthattunk két bemutatóval egybekötött előadást is. A tavaszi hangulatot megidézve a körmökön is elsőként egy rózsamintás porcelánkörmöt készített el, utána pedig egy szemkápráztató színkavalkáddal megálmodott zselés körmöt. Mindeközben az aktuális vendégigényekről, tavaszi trendekről és körömépítési trükkökről beszélt a hallgatóság számára.

Délután a Nail Harmony képviseletében elsőként Bognár Balázs cégtulajdonos tartott előadást a szalonvezetésről, vállalkozásszervezésről, példákkal illusztrálva, milyen faktorokat kell számításba venni egy szolgáltatás, konkrétan a géllakkozás, árának kikalkulálásánál például. A hasznos és gyakorlatias ötleteket tartalmazó előadás után Kovács Viktória szakoktató bemutatója következett, ahol az érdeklődők a nagyon egyszerűen kezelhető Gelish leoldható géllakkal való festést figyelhették meg.

A nap utolsó bemutatója Benefi Évi és az Ében Nails csapata volt, akik közül Neusinger Katalin tartott egy zselés köröm előadást, ahol egy gyönyörű orosz mandula körmöt épített a közönség számára. Őt pedig a nap záró előadójaként Csenki Mónika követte, aki egy látványos stiletto körmöt készített el.

A rendezvény egész ideje alatt az előadásokkal párhuzamosan minden asztalnál interaktív bemutatókat nézhettek meg a vendégek, és kérdezhettek trükkökről, praktikákról az Indigo Nailsnél Fábián Diától, Fehérvári Aliztól, Mezei Edinától, Szikszai Katalintól és Varga Esztertől, A Nail Harmonynál Kovács Viktóriától és Bódi Bettinától, Az Ében Nailsnél pedig Hegyi Andreától, Bársony Bettitől, Neusinger Katalintól, Csenki Mónikától és Szántóné Alimán Krisztina-Tinától.

Az előadásokon és bemutatókon kívül egész napos kedvezményes vásárlási lehetőségre és az alapanyagok kipróbálására is lehetősége nyílt az ellátogató körmös kollégáknak.

Képek:

Szöveg és fotó: Molnár Bianka

 

 

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Tokyo Jade és Moscow Treasure
A Londa Professional 2013-as trendjei a két ázsiai világváros hangulataiból inspirálódott. A...
Rendezvénytudósítás / BEAUTY FORUM - 12. BEAUTY HAIR & SPA Szakkiállítás és Vásár
Idén novemberben is megrendezésre került szokásosan a SYMA Rendezvényközpontban a Health and...
Rendezvénytudósítás / Cosmoprof Worldwide 2013
A Cosmoprof Worldwide Bologna rekord eredményekkel zárta a 2013-as rendezvényét, 193.842 főre...