Belépés

World Bodypainting Festival 2016.


Napról napra a Kreatív Sminkműhellyel

Az ausztriai Pörtschach-ban, a Wörth-i tó partján gyűltek össze újra a világ testfestői, hogy tanuljanak, versenyezzenek, alkossanak és inspirálódjanak. A Kreatív Sminkműhely idén is elvitte csapatát, és minden nap üzennek az aktualitásokról, testfestő szemmel.

Kérdéseiteket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen várjuk!

 

Napról napra a Kreatív Sminkműhellyel

Az ausztriai Pörtschach-ban, a Wörth-i tó partján gyűltek össze újra a világ testfestői, hogy tanuljanak, versenyezzenek, alkossanak és inspirálódjanak. A Kreatív Sminkműhely idén is elvitte csapatát, és minden nap üzennek az aktualitásokról, testfestő szemmel.

A testfestők világbajnokságán a fejlődésé a főszerep: a World Bodypainting Academy-n világsztár oktatók tartanak képzéseket, majd a hétvégén a világ legjobb testfestői mérik össze tudásukat. Idén a 50 országából érkeztek versenyzők!

 

1. nap

A Kreatív Sminkműhely 7 éve részese a világbajnokságnak. 2013 -ban megnyertük az Open kategóriát és több számban volt 4., 7. helyünk! Július 1-én kezdődött a World Bodypainting Festival verseny. Az első napon Special Effect Face, Pro sponge and brush és az Open kategória versenyzett, éjfélkor pedig a UV kategória bemutatója kezd! A Special Effect Make Up kategóriában az olasz versenyzők taroltak.
Open kategóriát dél-koreai versenyző nyerte.
A Kreativ Sminkműhely 3 csapattal indult, mai legjobb a 7. hely lett, 40 versenyzőből.
Vadócz Edina és Lengyel Gergő holnap kezd Pro Special Effect kategóriában.
Remek hangulat, koncertek és rengeteg festék a verseny első napján. :)

 

Képgaléria 1. nap:

Holnap több kép vár rátok, amiket ma válogatunk!

Drukkoljatok!

Kreatív

2. versenynap

A WBF 2. napján 30 fok és rengeteg ember volt!

Mai fő versenykategóriák: airbrush pro, sponge and brush amatőr, special effect.

Kreatív fő csapata: Vadócz Edina és Lengyel Gergő szombaton kezdett. Idén a "király" SPECIAL EFFECT (maszkos) kategóriában indult a fő csapatunk: Lengyel Gergő és Vadócz Edina (testfestő, sfx művészek).

Cél a jó helyen való továbbjutás volt. Este 10 kor tudtuk meg, hogy 2. legjobbként sikerült bejutni a vasárnapi döntőbe. Edináék alkotásához híres nemzetközi maszkosok és festők gratuláltak! Kiemelték a minőségi kivitelezést! Az airbrush kategóriában is továbbjutott magyar versenyző. Fáradtan, de nagy örömmel zártuk a második versenynapot!

 

Képgaléria 2. nap:

 

3. versenynap

Vasárnap 16 fokban és esőben dolgoztak, a döntő témája a propaganda volt! Az alkotás különlegessége, hogy az sfx ragasztásokban programozott ledek voltak (piros kalapos képek). Ilyen újítást még a zsűri sem látott és óriási sikert arattak.

Este 10 kor volt a színpadi bemutató majd a Világbajnoki eredményhirdetés. Az orosz versenyző után 2. helyen végeztünk! Hatalmas öröm és boldogság volt, Magyar csapat még nem hozott ilyen eredményt ebben a kategóriában. A nemzetközi zsűri nagyon méltatta a precíz munkát, a remek kompozíciót és a technikai újításokat!


Képgaléria 3. nap:

 

 Szöveg: Amin B. Ildikó / Kreatív Sminkműhely
Művészek: Lengyel Gergő és Vadócz Edina (Kreatív Sminkműhely)
Led design: Halák László
Fotó: Marcsó Károly / remeka.hu

 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Kossuth Kupa - Fodrász-Kozmetikus Tanulóverseny - 2015
Az iskola névadójáról elnevezett verseny először 6 évvel ezelőtt, 2009-ben, fennállásuk...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Szabolcs Kupa 2016.
Ebben az évben 14. alkalommal tehették próbára tudásukat tanulók és profik és második...
Szépipari Hírek: Rendezvény / 44. WorldSkills magyar eredményei
2017. október 15-18 között rendezték meg a 44. Worldskillst Abu Dhabiban. A szakmák...