Belépés

A HCF TROPHY Louvre színpadán

 

 

Tonomárné Dancsó Erika a 2016 HCF TROPHY Louvre színpadán!

A bemutatóról napi élménybeszámoló Párizsból!

3. nap (2016.02.14.)

"Furcsa érzések kavarognak bennem. Boldog vagyok, rengeteg dolgot tanultam, sokat fejlődtem. Életem és szakmám egyik legmeghatározóbb napja van mögöttem. A verseny, ami 8-kor kezdődött. Ideges és feszült voltam, de szerettem volna megélni, és arra koncentrálni, ez részben sikerült. Reggel 1/4 6-kor mostam a szállodánkban a modellem, Anna haját. 8-ra előkészítve az eszközöket, vártuk a verseny megnyitását.

Ahogy beléptünk a Louvre-ba, a tíz finalista modell képe fogadott bennünket. Nagyon szépek voltak. Anna volt az első. Nagyon jó érzés volt. Megnyitotta az új igazgató a versenyt, és kezdtünk. Feladatunk a modell hajvágása, szárítása volt, a smink, a ruha ugyanúgy, mint a fotón. Másfél óránk volt. Közben zsűritagok, fotósok, tv-sek figyelték a munkánkat. Elkészítettük, nagyon szép volt a modellem. Dél körül kezdtek el bevonulni a finalisták. Addig mi a backstage-ben figyelhettük a nagyokat. Nagyon nagy élmény volt, iszonyatos precízen előkészítve modellek, ruhái, hajak, eszközök. Profik! Még most sem tudom, feldolgozni mindazt, amit éreztem. Legnagyobb példaképeim, akiket csak neten követhettem, mind ott mellettem,  1-2 méterre. Úristen! Egész nap velük voltam hátul, és tanultam, figyeltem. Gyönyörűen dolgoznak, művészként. Nincs rivalizálás ki jobb, ki kevésbé. Segítették egymás munkáját, sőt! Mindenki megnézte a hátsó kivetítőn kollégájukat a színpadon. Csodálatos érzés volt.

Utolsó program a show után az első három helyezett kihirdetése. Első egy román kollégám lett. Nagyon szép munka volt, a modellje pedig nagyon jól viselte. A második és a harmadik díj kimaradt. Nem fordult még elő ilyen ebben a versenyben. Azzal indokolták, hogy nagyon erős volt a tíz munka, és nem tudtak választani. Mindenki tudja be a 2. és 3. helyet magának, és kaptunk egy diplomát. Ezt a döntést hozták. Rengeteg élménnyel, új ötletekkel, más látásmóddal gazdagodva térhettek haza. Számomra ez is siker. Jövőre újra itt!"

Képek:

 

2. nap (2016.02.13.)

"A verseny helyszínének bejárása mellett a városban is volt időm szétnézni. Párizs gyönyörű! Hasonlít Budapestre, főleg az épületek, az utcák, a folyó, a Szajna, mely átszeli a a várost. Rengeteg híd, szépen kivilágitva. Az Eiffel torony csodálatos, ahogy messziről láthatóan kiemelkedik a városból. Az emberek nem idegesek, mosolyognak... A boldogság belülről jön. A nők szépek, egyszerűek, természetesek, nincs semmi sok rajtuk, mégis sugárzóak. Boldogság, nyugalom, sikk, nőiesség, finomság és természetesség. Ezt látom. Fodrász szemmel nézve a párizsi nőket érdekes, hogy a hajuk nincs kivasalva, beállítva, kócos-hullámos, de nagyon rendezett. Egy kis rúzs, ami erősebb, de ők még a ráncaikra is büszkék. Jóban vannak magukkal, sőt szeretik magukat. Ez az, amit haza szeretnék vinni, amit otthon szeretnék látni az utcán az embereken! Imádom.

Most már izgulok, hiszen minden művész ott lesz, aki nekem példaképem. Ott leszek, ahol soha nem hittem, hogy leszek. Most próbálom élvezni, és megélni minden pillanatát élőben, amit sokszor álmaimban megéltem. :)

És a mai nap meglepetése, hogy megjelentek itt a barátaink, hogy szurkoljanak a versenyen!

Köszönöm!"

 
Képek:

 

1. nap

"Még most sem hiszem el, tíz évvel ezelőtt a YouTube-on éjszakákon keresztűl a HCF Trophy csapatát néztem, és arra gondoltam, bárcsak egyszer ott ülhetnék, és élőben láthatnám legnagyobb példaképeimet dolgozni. Most pedig ugyanazon a színpadon leszek! Velük, akik mindent megtestesítenek számomra!

Szorítsatok, hogy elsőként Magyarországról, egy kis városból, Szentesről jövő fodrászként megálljam a helyem Párizsban, a 2016. HCF TROPHY Louvre színpadán.

Legyetek velem, gondoljatok rám, február 14., reggel 8-tól, hogy a tíz finalista közül a legjobb díjat hozzam haza Magyarországra!"

Erika képei Párizsból:

 

 

 

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Beauty Forum 2013. - körkép
  Első képeink a 2013. április 20-21-én tartott Beauty Forum rendezvényről, melyet a Health...
Rendezvénytudósítás / Cosmoprof Bologna 2011.
      Negyvennegyedik Bolognai Cosmoprof       Ahogyan Szikriszt József látta     Egy a...
Rendezvénytudósítás / The World Bodypainting Festival 2013
Olaszország, Belgium, Usa és Oroszország lettek az idei World Bodypainting Festival győztesei....