Belépés

Wella Trendvision Award 2015.

Idén nyáron a Wella Professionals trendjeiből inspirálódva alkothatták meg a fodrászok a legújabb szín - és formatechnikai frizurákat, melyeknek legjobbjait a Wella Stúdióban élőben is elkészítve kellett prezentálni az alkotóknak. Color Vision kategóriában 5, Young Talent kategóriában 4 versenyző munkáját értékelte a zsűri.


A Wella hagyományos versenyén a legjobb magyar alkotók lehetőséget kapnak arra, hogy nemzetközi mezőnyben, a világ legjobbjai között mutassák meg munkájukat, a Wella Trendvision Award nemzetközi mezőnyében. A versenyhez inspirációként a Wella Professionals 2015. tavaszi-nyári és őszi-téli trendje volt használható. A Young Talent kategória a 30 évnél fiatalabb fodrászok kategórája, ahol a hajvágás és a formai kivitelezés számít döntően a versenymunka értékelésében, és természetesen a bemutatott modell teljes megjelenése. Color Vision kategóriában az értékelésben túlnyomórészt a választott hajszíntechnika és annak kivitelezése volt döntő a teljes megjelenés mellett.

A versenymunkákat idén Tombáczné Szemerédi Zsuzsa zsűrielnök fodrászmester, Karika Zsolt fodrászmester, Kormány Imréné Eta fodrászmester, Farkas Gábor Gábriel előadó- és képzőművész és Remek Annamária főszerkesztő értékelte. Döntésük alapján derült ki, hogy ki kap lehetőséget arra, hogy a berlini nemzetközi versenyen induljon.
Idén Color Vision kategóriában Homenik István, Young Talent kategóriában Latrovszky Péter győzött a sok kiemelkedő alkotó között.


A döntőbe jutott versenyzők névsora (abc rendben):

Color Vision kategória: Baranyai Alfréd, Farkas Szilvia, Homenik István,
Horváth Karpai Diána és Molnár Attila.

Young Talent kategória: Borbély Zoltán, Kovács Zoltán, Latrovszky Péter és Pap Zsolt.

Gratulálunk!

 

 Az eseményen készült képeink itt láthatóak:

Szöveg és fotó: remeka.huOlvasóink értékelése:  / 3
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Szépség show és szakmai vásár a Kézműves Kupán
A Generali Aréna Sportcsarnokában 2012. március 11-én, egész napos látványos, közönség...
Rendezvénytudósítás / 2011 első Piknik Köre
A Piknik kör februári programja is igen népszerű volt. Feller Adrienne - kozmetikus,...
Rendezvénytudósítás / BKIK kozmetikus szakmai rendezvény 2016.10.10.
A BKIK Kézműipari Tagozat Kozmetikus Szakmai Osztálya, 2016. október 10-én kozmetikus...