Belépés

BEAUTY TREND SHOW 2014

Kiállítással, vásárral, szakmai bemutatókkal, a szépségszakma meghatározó egyéniségeivel zajlott a megújult BEAUTY TREND SHOW, Közép-Kelet Európa legnagyobb őszi szépségipari kiállítása és vására a SYMA Rendezvényközpontban november 8-9-én. 

 

A rendezvény kiemelt stratégiai partnere a Yamuna volt, szakmai partnereik között voltak a Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület, a Tárnoky Fodrásziskola, és az Extra Köröm magazin, aki a Körmös Oscar Gel Lakk versenyt rendezte meg első ízben a Beauty keretei között. A rendezvény Sztárvendége volt Hajas László és csapata, akik először Magyarországon a Beauty színpadán mutatták be a nézők számára a 2014-es londoni show-t újra élőben. Itt jubilált a Hajháló internetes fodrászverseny. A szakmai látogatók Mezoterápia-workshopon, Hatóanyagtrend-szemináriumon, Hajas László hajvágó workshopján és számos egyéb speciális előadáson vehettek részt.

 

ÚJ KONCEPCIÓ, 2:1
A Beauty Forum több mint két évtizede a szakma fórumát teremti meg, de az idei vásár új küldetése, koncepciója volt, hogy bemutassa a szalonvendégeknek is, hogy milyen szolgáltatásokat kínál a professzionális szépségipar számukra, növelve ezzel a profi szolgáltatások iránti lakossági igényt.

TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS
A kiállításon idén először a társadalmi szerepvállalás is nagy hangsúlyt kapott. Együttműködésben az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvánnyal, ismert fodrászok segítségével (JF Club: Kada Szabó Éva, Gödöny István, Balogh Máté, Perényi Ádám, Krizsán Győző és csapata, Kovács Krisztián és csapata, és még sokan mások) a helyszínen 22 rövid frizurát készítettek el, és a levágott hajból országosan 7 gyermek onkológiai osztály betegei kapnak majd parókát. Az akciót nem zárták le, jelenleg több mint 50 felajánlásnál tartanak a szervezők.

 

PROGRAMOK, VERSENYEK
A két nap alatt 3 programhelyszínen (show színpad, kozmetikai színpad, szalon) és 4 versenypáston zajlottak a programok, közel 600 közreműködő szakember részvételével, 7 szakmai bajnoksággal. Idén a Make-up, Nail-Design és a Nail-Art európa-bajnoki elődöntők mellett a Lash Style Szempillahosszabbító Bajnokság is a nemzetközi verseny elődöntőjeként lett megrendezve. Idén ősszel a Beauty új szakmai versennyel gazdagodott, a Haj és Stílus Kreatív Hajfonó Kupával, melyet együttműködésben a Tárnoky Fodrásziskolával került megrendezésre.

 

BEAUTY FORUM SZAKMAI DÍJ 2014
A Beauty Forum Szakmai Díjat a Health and Beauty Business Media Kft. 2003-ban alapította azzal a céllal, hogy megismerje és köszönetet mondhasson a szépségiparban kiemelkedő tevékenységet folytató azon személyiségeknek, akik munkásságukkal, életpályájukkal hozzájárultak a magyar kozmetikai élet magas szintű szakmai fejlődéséhez. A 2014. évi Beauty Forum Szakmai Díjat Deák-Fogarasi Éva kapta. Postumus díjat szavazott meg a Kuratórium
Papné Keszthelyi Éva részére, melyet a lánya vett át.

 

 

A XXII. századi szépségszalonok, azaz a szépségszalonok jelenlegi helyzete és jövője témában Remek Annamária, az Év Szalonja verseny kitalálója és megvalósítója kerekasztal-beszélgetésre hívta a 2014. évi verseny résztvevői közül a Wekerle Szépségház, a közönségdíjas Vintage Beauty és a győztes siófoki Madmazel kozmetika tulajdonosát a Beauty Trend Show 2014. kozmetikai színpadán a rendezvényszervezők meghívására. Az előadás amatőr videófelvétele ITT látható.

 

A rendezvényről készült képeink galériája:

 

 

 


A BEAUTY TREND SHOW BAJNOKSÁGANK HELYEZETTJEI:


A KÉK GYÉMÁNT KOZMETIKUSTANULÓ VERSENY DOBOGÓSAI:
1. Zentai Zita
2. Vitos Kata Virág
3. Varga Tímea Ágnes

A MAKE-UP MAGYAR KUPA DOBOGÓSAI:
1. Lakatos Laura
2. Nagy Júlia
3. László Barbara

A NAILART MAGYAR KUPA DOBOGÓSAI
3D KATEGÓRIÁBAN:
1. Varga Eszter
2. Reichstetter Magdolna
3. Bartus Beatrix

FLAT KATEGÓRIÁBAN:
1. Magyarosi Barbara
2. Maszlag Mária
3. Tóth Katalin

A BODYART MAGYAR KUPA DOBOGÓSAI:
1. Budaházi László
2. Teimleitner Tímea
3. Hoppál Éva

A LASH-STYLE SZEMPILLAHOSSZABBÍTÓ BAJNOKSÁG DOBOGÓSAI:
1. Monori Györgyi
2. Jakabné Blága Mirjam
3. Urbanek Noémi

A HAJ ÉS STÍLUS KREATÍV HAJFONÓ KUPA DOBOGÓSAI:
Tanuló kategória
1. Lőrincz Georgina
2. Boldis Boglárka
3. Csizmár Brigitta

Profi / Felnőtt kategória:
1. Péter Zsanett
2. Szentkirályi Judit
3. Kalmárné-Nagy Ildikó

A NAIL DESIGN MAGYAR KUPA DOBOGÓSAI:
Kezdő Tip:
1. Tamás Melinda
2. Balázs Zsuzsanna
3. Német Eszter

Kezdő Épített:
1. Bella Nikoletta
2. János Anetta
3. Balogh Éva

Profi Tip:
1. Koppányi Emese
2. Assenbrenner Nikoletta
3. lelciu E. Izabella

Profi Épített:
1. Kis Mercédesz
2. Nagy Erzsébet
3. Gaján Alexandra

 

Forrás: Health and Beauty Business Media Kft.
Fotó: remeka.hu

 

 

 

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Októberi kozmetikus klubnap
Hagyományteremtő szándékkal folytatódott az Ipartestület "batyus" tereferéinek jegyében a...
Rendezvénytudósítás / II. Tisza Kálmán Kupa, Orosháza
2013. január 27-én rendezte meg a Békés megyei Tisza Kálmán Szakképző Iskola, Gimnázium,...
Rendezvénytudósítás / Szigetszentmiklósi Szépségfesztivál 2013
2013. június 2-án vasárnap rendezték meg a Szigetszentmiklósi Szépségfesztivált az Oázis...