Belépés

Magyar szakmai sikerek: Euroskills 2014., Lille

2014. október elején Lille-ben, az EuroSkills versenyen a magyar csapat tagjai közül az asztalosok, informatikusok és tisztítás technológusok szereztek aranyérmet, a fodrász Evele Nikolett és a szépségápoló Bertók Kinga Kiválósági érmet kapott teljesítményéért.

Hajas László fodrászati szakértőként, Linhart Rita szépségápolási szakértőként képviselte a szakmát, a csapat tagjait idén is elkísérte a versenyre, Czomba Sándor munkaerő-piaci és képzési államtitkár, Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Fekete Balázs, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari tagozatának elnöke is.

Mivel erős gazdaság kizárólag a legfelkészültebb szakember utánpótlással építhető, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzetgazdasági Minisztériummal együttműködésben, kiemelten fontos feladatnak tartja a jó szakemberek képzését, és rangos nemzetközi versenyeken való szereplését. Számos éremmel a háta mögött a magyar csapat, évek óta Európa élvonalába tartozik, de 2018-ban még több figyelem hárul hazánkra, ugyanis Budapesten kerül megrendezésre a szakemberek Európa Bajnoksága.

Képgaléria:

Forrás: skillshungary.hu

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Hajtetoválás és ...
Az MFKKE és BKIK szervezésében megtartott Magyar Bajnokság rendezvényén (2012.04.29.) a Hair...
Rendezvénytudósítás / MFKKE Fotópályázat 2013 eredmények
A Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület idén 2. alkalommal a Beauty Fórumon rendezte...
Rendezvénytudósítás / BKIK kozmetikus szakmai rendezvény 2016.10.10.
A BKIK Kézműipari Tagozat Kozmetikus Szakmai Osztálya, 2016. október 10-én kozmetikus...