Belépés

Magyar szakmai sikerek: Euroskills 2014., Lille

2014. október elején Lille-ben, az EuroSkills versenyen a magyar csapat tagjai közül az asztalosok, informatikusok és tisztítás technológusok szereztek aranyérmet, a fodrász Evele Nikolett és a szépségápoló Bertók Kinga Kiválósági érmet kapott teljesítményéért.

Hajas László fodrászati szakértőként, Linhart Rita szépségápolási szakértőként képviselte a szakmát, a csapat tagjait idén is elkísérte a versenyre, Czomba Sándor munkaerő-piaci és képzési államtitkár, Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Fekete Balázs, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari tagozatának elnöke is.

Mivel erős gazdaság kizárólag a legfelkészültebb szakember utánpótlással építhető, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzetgazdasági Minisztériummal együttműködésben, kiemelten fontos feladatnak tartja a jó szakemberek képzését, és rangos nemzetközi versenyeken való szereplését. Számos éremmel a háta mögött a magyar csapat, évek óta Európa élvonalába tartozik, de 2018-ban még több figyelem hárul hazánkra, ugyanis Budapesten kerül megrendezésre a szakemberek Európa Bajnoksága.

Képgaléria:

Forrás: skillshungary.hu

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Szakma Sztár Fesztivál 2017.
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) 2017-ben tizedik alkalommal rendezte meg a Szakma Sztár...
Rendezvénytudósítás / Fashion Awards 2011
2011. május 26-án kiderült, idén kit szavaztak a legjobbnak a divatvilág szakemberei a...
Rendezvénytudósítás / V. Hesz János Emlékverseny
2013. december 1-jén került megrendezésre a  XXVI. Regionális fodrász és kozmetikus...