Belépés

A fodrászatok legkiválóbbjai: Salon Expert találkozó 2014.

 


2014 májusában a legkiemelkedőbb magyar partnereit hívta egybe a L'Oréal Professionnel Siófokon, ahol a legújabb piaci tendenciák mellett a nagyköveti csapat és a Trevor Sorbie inspirációit is megismerhették a fodrászok és szalontulajdonosok.

 

Mi kell a vendégnek?

A L'Oréal Professionnel a szépségszalonok és a fodrászatok látogatottságának növekedésére is nyújt megoldást. A válságidőszak változásai alapján több kutatást, felmérést, elméletet, és ezekre épülő hazai és nemzetközi tendenciákat ismertetett Majoros Evelin média és piackutatási igazgató, Langer Jelena marketingigazgató és Rátonyi Judit PR és oktatási vezető előadásaiban. A kulcsszó a Salon Emotion és digitális és a médiajelenlét!

A vasárnapi üzletfejlesztési szeminárium teljes egészében ezt a témát járta körbe.

 

Fodrászati inspiráció

A Trevor Sorbie Team tagjai közül Szabó Ádám és Tom Connel top stylist, és John Spanton technikai igazgató és színspecialista mutatta be látványos keretek között technikai fogásaikat, amelyeket a vasárnapi szeminárium meg is tanítottak az érdeklődőknek.

A show természetesen folytatódott: Dudás Attila, Hajas László, Kucsera Zsolt, Zsidró Tamás és Zsiga Renáta frizurakreációik tömegével kápráztatta el a magyar közönséget.

A szakmai továbbképzésen és kreatív inspirálódáson túl a személyes konzultáció lehetőségével és persze a wellness jótékony hatásaival is élni tudtak a szakemberek.

Képgaléria:

Szöveg és fotó: remeka.hu

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Fashion Deluxe Hungary 2012.
Az Experidance Ház terme zsúfolásig telt érdeklődő vendégekkel 2012. május 30-án este 19...
Rendezvénytudósítás / Hajtetoválás és ...
Az MFKKE és BKIK szervezésében megtartott Magyar Bajnokság rendezvényén (2012.04.29.) a Hair...
Rendezvénytudósítás / Vivaness-BioFach 2012.
Európa legnagyobb bioipari újdonságait bemutató rendezvényén, a 2012-es évi BioFach...