Belépés

Fodrásztábor 2014.

 

Cseh István mesterfodrász ötlete alapján a válogatott dél-alföldi frissen végzett gyakorló fodrászok, fodrászok és fodrásztanulók különleges szakmai továbbképzésen vehettek részt 2014. június 21-24-e között, a mártélyi Bodnár Bertalan Oktatóközpontban. A rendezvényt Hegedűs Zoltán, a Hódmezővásárhelyi Eötvös József Szakképző Iskola megbízott vezetője nyitotta meg.

 

Cseh István, Cselőtei Júlia, Labádi Ilona, dr. Laczóné Kiss Ágota, Gellainé Ilyés Katalin és Meszlényi Tamásné oktatók felügyeletével a Fodrásztáborban a fiatalok egy plusz impulzust kaptak a szakmából. Az iskolában tanultakon túl tananyagon kívüli technikákkal és eszközökkel ismerkedtek meg, miközben szórakoztató szakmai programokon is részt vettek, mint például a Cselőtei Júlia által összeállított körmös vetélkedő. A mártélyi holtág ideális helyszíne az inspirációra vágyó kreatív szakembernek, ugyanakkor természeti szépségei a kikapcsolódást segítik.

 

A tábor szakmai programját a Joico, az Alfaparf és a Wella bemutató fodrászai tartották, mint például Bozsics Katalin mesterfodrász, Pósa Tamás fodrász, Szikriszt József művészeti vezető, Viola Dóra, a Hajfonás világa című könyv szerzője, Rigó István oktatási vezető és Ruff Attila fodrász. A visszajelzések szerint a tábor résztvevői egyöntetűen hasznosnak és szórakoztatónak találták az együtt töltött időt.

Milyen jó lenne, ha jövőre az egész országból mehetnének Fodrásztáborba a fiatal fodrászok és fodrásztanulók.

Képgaléria:


Szöveg és jelöletlen fotó: remeka.hu

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Divat – a falon
2012. április 16-án hivatalosan is átadták azt a falfestményt, mely Lukács Gabit ábrázolja...
Rendezvénytudósítás / BEAUTY FORUM - 12. BEAUTY HAIR & SPA Szakkiállítás és Vásár
Idén novemberben is megrendezésre került szokásosan a SYMA Rendezvényközpontban a Health and...
Rendezvénytudósítás / Kossuth Kupa - Fodrász-Kozmetikus Tanulóverseny - 2014.
Az iskola névadójáról elnevezett versenyt először 5 évvel ezelőtt, 2009-ben, az iskola...