Belépés

Olympia Beauty 2013

Olympia Beauty 2013

 

 

Képgaléria:

  

Az Olympia Beauty 2013 ismét bebizonyította és megerősítette pozícióját, a kora ősszel az Egyesült Királyságban megrendezésre kerülő rendezvények között.

A teltházas kétnapos eseményen 525 márka képviseltette magát, melyből 90 kiállító a legelső alkalommal vett részt a rendezvényen. Több mint 22.000 látogató vethetett  első pillantást a legújabb termékekre, konzultálhatott a legtehetségesebb szépségipari szakemberekkel, egyedi akciókat vehetett igénybe, illetve oktatási szemináriumoknak lehetett részese. 

A szépség és bőrápolás, smink, szolárium, köröm, szemöldök és szalonberendezések területén a legnagyobb nevek, mint a Dermalogica, OPI, Illamasqua és Elemis, mind-mind egy fedél alatt mutatták be innovációikat.

A versenyek is a rendezvény fő attrakciói közé tartoztak, a The Art of Make Up, The Art of Body Pianting, és természetesen a legnépszerűbb Nailympics London hatalmas nemzetközi tömeget vonzott.

 

A Nailympics London 2013 a világ legjobb köröm szakembereit gyűjtötte össze több mint húsz országból, akik a legjobb tudásukra és tapasztalataikra alapozva igen kreatív és eredeti "alkotásokat" hoztak létre, amit valaha is láthattunk a kiállításon, több mint 400 versenymunka mérettetett meg. Nagy örömünkre szolgál, hogy a nyertesek között számos magyar versenyző foglalt helyet, Darabos Éva,  Sirokai Mária, Mester Edina, Malekné Vígh Mária, Méhész Alexandra, Kispál Luca, Szabó Andrea, Philipp Judit mindannyian dobogós helyezést értek el, sőt néhányan közölük több versenyszámban is győzedelmeskedtek. 

 

 

Darabos Évinek sikerült az, ami még magyar versenyzőnek egészen idáig nem, azaz a profi kategóriában ő állhatott a világverseny abszolút győzteseként a dobogó legfelső fokára. Az összesített pontszámok alapján ő lett a Winner of Winners, azaz a Győztesek Győztese.

 

 

 

 

  

A sajtó és a legnagyobb közösségi oldalak folyamatosan a show híreitől voltak visszhangosak, rengeteg képpel illusztrálva az eseményt. 

 

 

 

A 2014-es Olympia Beauty tízéves jubileumát ünnepli és már csak ezért is a jövő év egyik kihagyhatatlan rendezvénye lesz, tehát 2014. szeptember 21-22-ét mindenki már most írja be a naptárába.

  

Szöveg: Piskátorisz Anett

 

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Októberi kozmetikus klubnap
Hagyományteremtő szándékkal folytatódott az Ipartestület "batyus" tereferéinek jegyében a...
Rendezvénytudósítás / Köröm&Szépség Palota 2014
2014. május 11-én, vasárnap a budapesti Stefánia Palota termei megteltek körmökkel, lakkokkal...
Rendezvénytudósítás / World Bodypainting Festival 2018.
Napról napra a Kreatív Sminkműhellyel 21. alkalommal gyűltek össze a világ testfestői, hogy...