Belépés

Szépség show és szakmai vásár a Kézműves Kupán

Szépség show és szakmai vásár a Kézműves Kupán

 

 

 

 

 

A Generali Aréna Sportcsarnokában 2012. március 11-én, egész napos látványos, közönség programokkal bővített műsorral került megrendezésre a „Kézműves Kupa 2012” Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő, építő és Lábápoló Bajnokság.

 

 

 

 

A rendezvény tizedik alkalommal viselte a Kisgergelyné Tolcsvai Mária és ötödik alkalommal a Lapis Imre Emlékverseny elnevezést. A BOKIK Kézműipari Tagozatának szakmai bizottságai nagy megtiszteltetésnek tartják, hogy versenyt rendezhetnek az elhunyt, sokak által ismert miskolci fodrász munkatársaik tiszteletére, akik országos és nemzetközi versenyzőként, trénerként és zsűritagként is elismert szakemberek voltak. A vándordíjak, amelyek a magas szintű szakmai tudást, a minőséget, az igényes munkavégzést szimbolizálják, az ő emlékükre kerültek átadásra.

 

 

 

 

A verseny ideje alatt megrendezett szakmai bemutatók a legújabb ismeretek megszerzésének lehetőségét adták a fodrász, kozmetikus, műköröm-díszítő és építő szakemberek és a szolgáltatások iránt érdeklődő közönség számára. A rendezvényt a szépészeti szolgáltatásokhoz kapcsolódó vásár, szakmai tanácsadás is színesítették. 20 szakmai kiállító cég kínálta termékeit és tartott bemutatót a rendezvényen, több mint ezer érdeklődő számára. A színpadon többek között fodrászbemutató és a Szemere Bertalan Szakközépiskola divatbemutatója is zajlott.

 

Képgaléria:

 

 

Ebben az évben hat szakágban mérhették össze tudásukat a versenyzők, női fodrász, férfi fodrász, kozmetikus, műköröm-díszítő, építő és lábápoló versenyre is sor került. Az elmúlt évhez hasonlóan, ebben az évben is közel 400 nevezés érkezett az ország minden részéből, valamint Erdélyből és Szlovákiából.


Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Salon Expert partnertalálkozó és Color Trophy gálaest 2016.
Idén először rendezték meg Magyarországon a L'Oréal Professionnel nemzetközileg ismert,...
Rendezvénytudósítás / L'Oréal Style & Colour Trophy 2017. magyar gála
2017. szeptember 11-én, a L'Oréal Style & Colour Trophy döntőjébe jutó magyar fodrászok...
Rendezvénytudósítás / Erzsébet napi szépészeti verseny 2018.
  A BKSZC Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnáziumban minden évben, Erzsébet nap...