Belépés

Szépségverseny és Hajdivatshow

Szépségverseny és Hajdivatshow

 

2012 Finálé - PoD - Év Duna Arca & Miss Tourism World Szépségverseny, Haj Divat Show

Ahol nem csak a lányok, de a fodrászok is főszerephez jutottakIdén, 2012. október 25-én két szépségverseny összevonásával került megrendezésre, egy eseményen belül a PoD – Év Duna Arca, Haj Divat show és a Miss Tourism World Hungary. A verseny fináléján tíz szépség versenyzett a két fődíjért, akiket neves fodrászok, sminkesek és divattervezők varázsoltak még elkápráztatóbbá.

 

Binder Géza                                                                                                   Perényi Ádám

 

Danilo Cingolani                                                                                    Krzsán Győző

 

Az este folyamán három körben, egy elegáns, egy érzéki és egy fantáziadús extrém kategóriában, mutatták meg magukat a lányok a közönség és a zsűri tagjai előtt. A harmadik körben, ahol az utolsó simításokat a fodrászok már a színpadon végezték el, fergeteges hangulat kerekedett, tollakkal, rengeteg csillogó sminkekkel és extravagáns ruhákkal.

 

 

Perjés Zoltán és Krizsán Győző

 

Ahogy a műsorvezető, Perjés Zoltán fogalmazott, úgy éreztük magunkat egy pillanatra, mintha Amerikában lennénk. A színpadra lépő és a háttérben munkálkodó fodrászok Krizsán Győző, Molnár György, Danilo Cingolani, Szél Sándor & Szél Sasa, Perényi Ádám és Binder Géza voltak.

 

A zsűri tagjai

 

A zsűri tagjai között volt jelen az eseményen Simon Péter (a Juta Kft. tulajdonosa), Arató Krisztián (fodrász világbajnok), Herczeg Zoltán (divattervező), Bálint Antónia (szépségkirálynő), Sasvári Sándor (előadóművész) és Kanyó Béla (fotóművész).

Amíg a hölgyek átöltöztek, a bemutatók között neves előadóművészek szórakoztatták a közönséget saját szerzeményeikkel illetve régi klasszikusokkal. Név szerint Sasvári Sándor, aki saját dalaival pezsdítette fel a hangulatot, Lakatos Krisztián kellemes swing dallamokkal csábított el mindenkit, és Sunny, aki a versenydalt adta elő.


Az est végére két királynőt is ki kellett jelölnie a zsűrinek, az Év Duna Arcát, aki fődíjként a Juta Kft. felajánlásában egy a versenyre utaló japán gyöngynyakékszert kapott; illetve a Miss Tourism World Hungary győztesét, aki ugyancsak a Juta Kft. felajánlásában egy 500.000 forint értékű gyémánt ékszer szettet kapott, és emellett ő képviselheti hazánkat Bankokban a Világversenyen. Ezenkívül a résztvevő hölgyek között, akik nem lettek idén királynők, 30.000 forint értékű ékszerek lettek kiosztva, szintén a Juta Kft. felajánlásában.

 

 

A PoD – Év Duna Arca idén Nigrinyi Csilla lett, Makk Andrea pedig utazhat Bangkokba a Miss Tuorism World Hungary verseny győzteseként, hazánkat képviselve.
Az eredményhirdetés és a rengeteg fotózás után pedig egy After Partyval zárult az este mindenki számára.

Szöveg: Molnár Bianka
Fotó: remeka.hu

További képek a rendezvényről:

 

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Budapest Open Europe Cup 2014
2014. december 7-én a Sport 11 Sport- és Rendezvényközpontban került sor a MOSZI...
Rendezvénytudósítás / ELLE Fashion Show 2014
2014. április 4-5-én került idén megrendezésre az ELLE Fashion Show a Millenáris Parkban. A...
Rendezvénytudósítás / Szakma Sztár Fesztivál 2013
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2013-ban hatodik alkalommal rendezte meg a Szakma Kiváló...