Belépés

II. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus

 

2012. szeptember 22-én a Millenáris Parkban rendezte meg az Alveola, mint fő szakmai partner a második Nemzetközi Kozmetikus Kongresszusát. Az egész napos program idén szemlátomást jóval több látogatót vonzott, mint a tavalyi teltházas esemény.

 

 

 

 

II. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus

2012.

 

 

 

2012. szeptember 22-én a Millenáris Parkban rendezte meg az Alveola, mint fő szakmai partner a második Nemzetközi Kozmetikus Kongresszusát. Az egész napos program idén szemlátomást jóval több látogatót vonzott, mint a tavalyi teltházas esemény. A résztvevőket hatóanyagok, újdonságok, a kozmetika és a bőrgyógyászat találkozása, sminktrendek és kozmetikatörténet várta.


A visszajelzést mérő lapok  alapján a mikrodermabráziós előadás volt a legnépszerűbb. A REMEKA által megkérdezettek, köztük dr. Szirmák Szilárdné szakértő és Vasvári Erika kozmetikusmester az első két bemutatót tartotta még kiemelkedőnek: Csordásné Dr. Rónyai Erika vegyészmérnök a parabénekről tartott előadást, és Dr. Pónyai Katinka kozmetológus-bőrgyógyász a kozmetikusok és a bőrgyógyászok munkájának találkozásáról beszélt.

 

 

A rendezvény kezdetére megtelt előadóterem, ahol Ördög Nóra kalauzolta a közönséget az előadások között. Az előtérben a rendezvény médiapartnere, a Szépítész magazin standja, a galérián pedig Dr. Spiller, Malu Wilz, Phyris, Solanie és Alveola-információs standok, és Dr. Martonné Lukács Ágota kozmetikatörténeti kiállítása színesítette a programot. Az Alveola standján személyesen lehetett konzultálni az előadókkal a szünetben.

 

 

 

A parabének vitatott anyagai a kozmetikai termékeknek, rossz "sajtójuk" van, ám talán mégis hasznosak. Ezt fejtette ki nagyon alaposan, és érthetően, a parabének kozmetikai alkalmazásaira alapozva Csordásné Dr. Rónyai Erika vegyészmérnök, aki idén lett az Alveola Kft. kutatásfejlesztési igazgatója. Az alfa-hidroxi savas bőrhomogenizációs kezelést a németországi vezető tréner, Katharina Medjo ismertette, míg Dani Richárd, az Alveola Kft. divízióvezetője a tű nélküli elektroporáció és a dermarolleres mezoterápia aktuális helyzetébe segített betekinteni. A szemek, a tekintet hangsúlyozásáról Kovács Nelli Long Lashes tréner és Schlovicskó Katalin, a Malu Wilz sminkteam tagja tartott bemutatót, míg a sminktrendekbe a Malu Wilz sminkteam: Ágoston Melinda, Schlovicskó Katalin és Sok Csaba avatta be az érdeklődőket.
A rendezvényt lezáró divatbemutató ruháit a HALASZEVA collection biztosította, míg a szórakoztatásról a Quantum XXL tánccsapat gondoskodott.


 

Képgaléria:

 

 

Szöveg és fotó: remeka.hu

 

 

 

 

 


Tudósítás a 2011-es Kozmetikus Kongresszusról  ITT.

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Hatóanyagok, masszázsfogások és a sminktetoválás
Szeptember végén újra találkozási lehetőséget biztosított a Piknik Kör a tudásra vágyó...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Cosmoprof 2012 - Beszámoló
A Cosmoprof Worldwide Bologna 2012-ben is megerősítette vezető szerepét, több mint 170.000...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Szakma Sztár Fesztivál 2013
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2013-ban hatodik alkalommal rendezte meg a Szakma Kiváló...