Belépés

Fashion Deluxe Hungary 2012.

Az Experidance Ház terme zsúfolásig telt érdeklődő vendégekkel 2012. május 30-án este 19 órakor, többen csak állva találtak helyet. Sokan voltak kíváncsiak Dányi András stylist legújabb rendezvényére.


A műsor a Miss Princess of the Year győztesének, Nádor Szilviának a bemutatásával kezdődött, aki az este folyamán több tervező ruhakölteményét is felvonultatta.

 

 

Fashion Deluxe Hungary 2012.

 

 

 

Az Experidance Ház terme zsúfolásig telt érdeklődő vendégekkel 2012. május 30-án este 19 órakor, többen csak állva találtak helyet. Sokan voltak kíváncsiak Dányi András stylist legújabb rendezvényére.

 

 

 

A műsor a Miss Princess of the Year győztesének, Nádor Szilviának a bemutatásával kezdődött, aki az este folyamán több tervező ruhakölteményét is felvonultatta.

 

 

 

 

A show-t a Dányi Dance Team rövid táncos előadása vezette fel. A Lady Gagára hajazó lány és a fekete testhezálló ruhákba és magassarkúkba bújtatott gepárdtestű fiúk impozánst entré-t teremtettek.

 

 

EXP Fashion Design

 

A bemelegítés után elsőként az EXP Fashion Design ruhái vonultak fel. A kollekcióban a formát és tartást adó szöveteket légiesen könnyed rétegek borították, a színek közül pedig a fehér, a fekete, a rózsaszín és a kék játszottak főszerepet. A női formákat hangsúlyozó és megmutató ruhák nemcsak a kifutó, de akár egy estély vagy parti tökéletes viselete is lehetne.

 

 

 

Terra Natura

 

A Terra Natura természetes anyagokból, környezettudatos szemléletet szem előtt tartva keltette életre kollekcióját. Letisztult, ugyanakkor rafinált formák és szabásvonalak jellemzik, a döntően natúr, fekete és fehér színvilágú ruhákat, melyeken szinte érezni, ahogy körülölelik viselőjüket.

 

 

Hecendorfer Tímea

 

Hecendorfer Tímea modelljei igazán megosztották a közönséget. A fodrászok és sminkesek erdőtündérekből gyúrt amazonokat varázsoltak a tervezőnő könnyed textúrájú és cukorka színű ruháiba. Az eredmény első ránézésre meghökkentő, mégis lenyűgöző.

 

 

 

Tarjáni Andrea

 

A vadságot Tarjáni Andrea klasszikus esküvői kollekciója billentette vissza a nyugodt mederbe. A formák és anyagok nem rugaszkodtak el a valóságtól, bármelyik menyasszony kényelmesen, mégis fenségesen érezné magát bennük, mivel tökéletesen követik a mai divatot.

 

 

LACCA by Edit Apáti

 

Az első felvonást a LACCA by Edit Apáti kollekciója zárta. A ruhák klasszikus, letisztult formákat kaptak, geometrikus mintákkal és szabással. Tökéletes darabjai lehetnek napjaink üzletasszonyának irodai, hétköznapi, esetleg alkalmi ruhatárának.
Nehéz közülük kedvencet választani, úgyhogy csak akkor merjünk köztük lapozgatni, ha nagy a gardróbunk!

 

 

 

Szépligeti Fashion

 

A szünet után Varga Viktor szórakoztatta a jelenlévőket, akit – mint utólag megtudtuk – a 2009-es Csillag születik műsorból ismerhettünk meg. Őt követte a Szépligeti Fashion bemutatója, mely darabjai a 90-es évek butikhangulatát idézték emlékezetünkbe mind az anyagválasztással, mind az állat- és virágmintákkal.

 

 

Zara Paggi

 

A Zara Paggi néven tervező Barta Rózsa kollekcióját a fagylalt ihlette, ez a hangulat tükröződik vissza ruháin – pasztell pink, mályva és vanília árnyalatok, letisztult, lenge formák és frappáns megoldások.

 

 

 

Nagy Noémi

 

Nagy Noémi bemutatója is hasonló nyári és pasztell hangulatban indult, majd jöttek a sötétebb árnyalatok, a hosszabb ruhák és multi rétegek. A finom anyagok és lágy esések hol a komorabb napokat, hol a nyári szellő fuvallatát varázsolták a redők közé.

 

 

Green Culture

 

A sort a Green Culture költeményei zárták, melyek több korosztálynak, több stílusban és több alkalomra szóltak.

A szótárak szerint a ’deluxe’ szó jelentése: luxus, azaz minőségben kitűnő. Ennek megfelelő elvárásokkal ültünk be a Fashion Deluxe divatbemutatóra, felcsigázva vártuk a kollekciókat. A frizurákat Dányi András csapata alkotta meg, a sminket pedig Sándor Ica vezényletével varázsolták a szakemberek a modellekre. Mind a frizurák, mind a sminkek elegánsak, letisztultak, hibátlanok voltak, tökéletes egyensúlyban a ruhákkal, bár egyes kollekciók egyedi elkészítésben részesültek.

 

 

 

 

Mindenki megtalálhatta a számára legkedvesebb vagy éppen tőle legtávolabb álló ruhadarabokat, ugyanakkor összességében nem éreztük a deluxe kategória követelményeinek kielégítését – túl széles spektrumban próbálta a bemutató lefedni a stílusokat, és nem mindegyik stílus tükrözte a kitűnő minőséget. A szervezők, producerek és a színfalak mögött dolgozók kitettek magukért, egy vibráló és látványos műsor részesei lehettünk aznap este.

 

Smink: Kreatív Sminkműhely
Haj: Dányi Team
Rendező: Dányi András
Producerek: Ötvös Edina, Engi Xénia Petronella

 

Képgaléria:

 

 

Szöveg: Tóth Imola

 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Sikerek és trendek
2011. április végén rendezték meg a Schwarzkopf Professional szponzorálásával a Budapest...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Beauty & Style Hungexpó 2018.
Első ízben rendezték meg 2018. október 26–28-án a Beauty & Style Nemzetközi...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Divat – a falon
2012. április 16-án hivatalosan is átadták azt a falfestményt, mely Lukács Gabit ábrázolja...