Belépés

Divat – a falon

 

 

Divat – a falon2012-ben másodszorra írta ki „Gombold újra! Divat a magyar” című öltözéktervezési pályázatát a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium háttérintézménye, a Design Terminál. A kortárs öltözéktervezési kategória első helyezettje Farkas Anett építészhallgató „Zsindely” c. kollekciója lett, melyet Terézváros Önkormányzatának segítségével, óriás falfestményen örökített meg a Suppré-Neopaint művészcsapata.

 

 

 

2012. április 16-án hivatalosan is átadták ezt a falfestményt, mely Lukács Gabit ábrázolja Farkas Anett díjnyertes Zsindely kollekciójának egyik mutatós darabjában.

Az átadón a megjelent sajtómunkatársakat Hassay Zsófia, Terézváros polgármestere, Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár (KIM) és Teszári Nóra Forum Hungaricum szóvivő köszöntötte. Beszédükben mindannyian azt hangsúlyozták leginkább, hogy milyen jó látni, hogy egy tömegeket megmozgató, építő szándékú kezdeményezés ekkora népszerűséget tud szerezni, és szó szerint is élményt tud vinni a mindennapokba.

Az egyik budapesti iskola tűzfalát díszítő óriás festményt a Dessewffy utca 38. (parkoló) felől láthatja a közönség mostantól, mintegy új látványossággal gazdagítva a főváros egyik nagy múltú kerületét.

 

Fotó: remeka.hu

 

 

 

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Jótékonysági hajvágás
Az idei esztendő sem zárult jótékonysági megmozdulások nélkül. Rengeteg szervezet rendezett...
Rendezvénytudósítás / Alternative Hair Show 2012.
  2012. október 14-én este, a londoni Royal Albert Hall a leukémia elleni harc színhelyeként...
Rendezvénytudósítás / 25. Beauty Forum Hungary - kiállítói körkép 2016.
  2016. november 5-6-án a szépészet piaci szereplői a Millenárison találkozhattak az évente...