Belépés

Vivaness-BioFach 2012.

BioFach 2012.

 

Európa legnagyobb bioipari újdonságait bemutató rendezvényén, a 2012-es évi BioFach szakkiállításon 204 cég képviseltette magát. A nemzetközi kiállítók a szakvásár 60%-át tették ki. Németország 81 gyártóval,  Franciaország 46 gyártóval és Olaszország 27 gyártóval jelent meg a kiállításon.

 

Európa legnagyobb bioipari újdonságait bemutató rendezvényén, a 2012-es évi BioFach szakkiállításon 204 cég képviseltette magát. A nemzetközi kiállítók a szakvásár 60%-át tették ki. Németország 81 gyártóval, Franciaország 46 gyártóval és Olaszország 27 gyártóval jelent meg a kiállításon.

 

Az ez évi professzionális közönséget már a színes megnyitó ünnepséggel lenyűgözték. A BioFachnak köszönhetően India változatos és hiteles országként mutatkozott be. Most már nem kell sokat ajánlania a szerves piacot, a kiállításnak köszönhetően India mezőgazdasági és feldolgozott élelmiszeripari termékeket fog exportálni.

A kiállítás egy másik nagy fénypontja a Coffe Tasting terület premiere volt. Betekintést nyújtottak a kávéaromák kellemes világába, 22 különböző kávét mutattak be.

A Textil-Area terem is nagy sikernek örvendett, a mindennapi öltözetek divatbemutatói és a természetes textiltermékek bemutatásának köszönhetően.

Emellett 23 országból 199-féle bort, valamint 26 országból 219-féle olívaolajat mutattak be. A Fish Market teremben 34 kiállító a halspecialitások és tengeri ételeket szeretői számára tartottak kóstolókat.

 

Mind a négy nap remek hangulat volt a termekben, ahol a kiállítók termékeik bemutatásával a nemzetközi kapcsolataikat tudták sikeresen építeni a helyi kapcsolatteremtés mellett.

 

 

 

 

 

 

 

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / SZKTV, OSZTV és a III. SkillsHungary döntője a IX. Szakma Sztár Fesztiválon
2016. április 18-20. között a Hungexpo Vásárközpontban rendezték meg a Magyar Kereskedelmi...
Rendezvénytudósítás / Salon International 2011. - beszámoló
Október közepén ismét a fodrászok lepték el a londoni ExCelt. Az aktuális Salon...
Rendezvénytudósítás / Kós Károly Kupa 2013 - Országos Fodrász és Kozmetikus Verseny
2013. március 23-án 16. alkalommal rendezték meg a Kós Károly Tagiskola szervezésében a Kós...