Belépés

Magyar sikerek Düsseldorfban

 

Kovács Gabi Düsseldorfban

 

Ismét óriási magyar sikerek a Nemzetközi Körömépítő Bajnokságon Düsseldorfban


A legújabb trend a természetesség

 

Az idén 29 országból összesen 53 versenyző érkezett a düsseldorfi BEAUTY INTERNATIONAL szakvásár keretében a Nemzetközi Körömépítő Bajnokságra, amelyen 2011. március 19-én és 20-án az egyes országok bajnokai mérték össze tudásukat. Magyarországot a MOSZI 2010. december 5-i Körömépítő- és díszítő versenyének győztesei képviselték: Darabos Éva zselé kategóriában és Kovács Gabriella porcelán kategóriában.

A düsseldorfi versenyen zselé kategóriában 26, míg porcelán kategóriában 27 versenyző indult. A kiválóan felkészült versenyzők feladata az volt, hogy a lehető legtermészetesebb, harmonikus összhatásban prezentálják a köröm hosszúságát, formáját és a „smile line”-t.

 

Porcelán kategóriában a Düsseldorfi Nemzetközi Körömépítő Bajnokság helyezettjei:

Kovács Gabi győztes munkája

 

1. Kovács Gabriella, Magyarország (517,5 pont)

2. Linn Himberg-Larsen, Norvégia (508,5 pont)

3. Natalia Penkova, Oroszország (495,5 pont)

 

Zselé kategóriában a Düsseldorfi Nemzetközi Körömépítő Bajnokság helyezettjei:

Darabos Évi munkája

 

1. Irina Klokova, Lettország (507 pont)

2. Darabos Éva, Magyarország (502 pont)

3. Frank Schäberle, Németország (470 pont)

 

A Nemzetközi Körömépítő Bajnokság zsűritagjai a szakma nemzetközi szinten elismert képviselői voltak: a tavalyi győztes, Malekné Vígh Mária (Magyarország), Linda Lijbregts (Hollandia), Carla Collier (USA), Ekaterina Raskutina (Oroszország), Adriana Romo (Mexikó), Linara Dokochaeva (Oroszország).

 

A düsseldorfi Beauty szakmai versenyei az idén összesen 33 ország 110 versenyzőjének adtak teret, hogy az országukat képviselő legjobbak Make-up és körömépítő versenyeken mérhessék össze tudásukat. Az idei Beauty szakvásáron 25 országból 1250 kiállító – közöttük a magyar Mystic Nails Kft – mutatta be termékeit és szolgáltatásait.

 

A rendezvényre 45 országból 49.700 szakmai látogató érkezett. A szakvásár keretében szervezett előadásokon, workshopokon mintegy  10.000 szakember bővítette szakmai  ismereteit kozmetika, köröm- és lábápolás, valamint wellness témában.

„A szépségápolás legújabb trendje a Neo Nature. Ez érvényes az alapanyagokra és a színekre is: minden trendi, ami természetes és egészséges” – nyilatkozta Andrea Eppert, a Beauty sajtófőnöke.

 

---

A düsseldorfi vásár (Messe Düsseldorf) a világ egyik legnagyobb vásárvállalata, amely több mint 50 szakvásárt rendez, ezek közül 24 az adott szakterület vezető világvására. 2009-ben mintegy 256 millió eurós árbevétellel a saját vásárvárossal rendelkező összes németországi vásártársaság eddigi legmagasabb éves árbevételét érte el. A Messe  Düsseldorf ma már Németországon kívül is szervez vásárokat, így Moszkvában, Sanghajban, Szingapúrban, Mumbaiban, Sao Paolóban is. A Messe Düsseldorf-csoporthoz tartozik Közép-Európa vezető vásárvállalata, a Brnói Vásár is. A magyarországi képviselet (BD-Expo Kft.) rendszeresen naprakész tájékoztatást nyújt a Messe Düsseldorf-csoport rendezvényeiről. Részletek a www.bdexpo.hu honlapon találhatók.

 

További képek a rendezvényről itt!

 

Szöveg: BD-Expo
  • Darabos Évi a modelljével és a második helyezést igazoló oklevél
  • Kovács Gabi modelljével és az elsõ helyezést igazoló oklevéllel
  • Darabos Évi 2. helyezést elért munkája
  • Kovács Gabi I. helyezést elért munkája

Simple Image Gallery Extended

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Jótékonysági hajvágás
Az idei esztendő sem zárult jótékonysági megmozdulások nélkül. Rengeteg szervezet rendezett...
Rendezvénytudósítás / Beauty & Style Hungexpó 2018.
Első ízben rendezték meg 2018. október 26–28-án a Beauty & Style Nemzetközi...
Rendezvénytudósítás / Mezőtúri Verseny 2013
2013. augusztus 11-én, a Túri Vásár keretein belül ismét lezajlott a Mezőtúri Verseny...