Belépés

1% a Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesületnek

Mivel közhasznú szervezetként a Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület /MFKKE/ is fogadhatja az 1%-os felajánlásokat, ezúton kérnek mindenkit  az egyesület tagjai, hogy - lehetõsége szerint - az adóbevallása során a Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület javára ajánlja fel adója 1%-át.

 

 

 

Mivel közhasznú szervezetként a Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület /MFKKE/ is fogadhatja az 1%-os felajánlásokat, ezúton kérnek mindenkit  az egyesület tagjai, hogy - lehetősége szerint - az adóbevallása során a Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület javára ajánlja fel adója 1%-át.

Nem áll módukban sajnos, egy nagyobb kampány megszervezése, ezért, aki teheti, és  szenvedélyesen elkötelezettje fodrász-kozmetikus szakmájának, továbbá,  tenne valamit  az összefogás jegyében és  saját 1%-val is erõsíteni, összetartani kívánja a Magyar Fodrász Kozmetikus Egyesületet - mely országos szinten képviseli és segíti a szépségszakmában dolgozó kollégákat -, kérje meg erre a felajánlásra további ismerősét, fodrász, kozmetikus, valamint kéz és lábápoló, műköröm építõ szakembereket, ismerősöket, munkatársakat is, hogy támogassák az egyesületet!

Minél többen fognak össze és  az  1%-os felajánlás összegével az M.F.K.K.Egyesületet támogatják, jelentősen segítenek  - többek között -  az OMC /Organisation Mondial Coiffure/ Fodrász Kozmetikus Világszervezet felé történő tagdíjuk összegének befizetésében, amely mára már jelentősen megemelkedett!

Az M.F.K.K.E, mint tagja a fent említett világszervezetnek, folyamatosan lehetővé teszi a fiatal, tehetséges versenyzők számára, a nemzetközi és világbajnokságokon való részvételt, továbbá biztosítja a szakemberek számára a tudásfejlesztést, hangsúlyt helyez a naprakész professzionális szépségiparral kapcsolatos információcserére (haj, smink trendek, valamint a szépségipari piacon megjelent, új termékek megismerésére,stb.).

Címük és elérhetőségük:
 MAGYAR FODRÁSZ KOZMETIKUS KÖZHASZNÚ EGYESÜLET /M.F.K.K.E/
 1064 Budapest, Vörösmarty u. 48.
 Tel./Fax.: 3317 – 767, 0630/515 - 4991
 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 www.ofke.hu
 Adószám: 19000613-2-42

Segítségüket, támogatásukat nagyra értékelik és köszönik az egyesület tagjai!

Forrás: MFKKE

 

 

 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek: Felhívás / Fotósajánló: Ne bízd a véletlenre!
  Ha biztos szeretnél lenni abban, hogy a munkád a lehető legjobban megmutatkozzon például a...
Szépipari hírek: Felhívás / Év Szépészeti Újdonsága 2019. versenyfelhívása és versenyzői
A szakemberek mellett a termékek is bizonyíthatnak a www.remeka.hu oldalon,  2019-ben is...
Szépipari hírek: Felhívás / Az Év Professzionális Újdonsága 2017. versenyfelhívása és versenyzői
A szakemberek mellett a termékek is bizonyíthatnak a www.remeka.hu oldalon,  2017-ben is...