Belépés

Tudást nyújtunk: Hair-Line Kft.

Hirdetés

 

Tanulni jó, tanulni kell” – így szól az oktatóstúdió mottója, mi pedig évről évre igyekszünk mindent megtenni, hogy minőségi és változatos képzéseket biztosítsunk számotokra. Bemutatóinkon, oktatásainkon és szalontréningeinken a legjobb mesterektől tanulhattok, a legkiválóbb anyagokkal. Büszkék vagyunk rá, hogy idén is új, remek szakemberekkel bővült a Hair-Line Kft. oktatógárdája. Továbbra is szeretettel várunk titeket képzéseinken, szalontréningeinken, reméljük, mihamarabb ismét találkozunk. Addig is üdvözöl titeket a Hair-Line Kft. oktatócsapata.

 

OKTATÓSTÚDIÓ MUNKATÁRSAI

 

Képzési vezető: Schmicsek Melinda

A Hair-Line Kft. oktatóstúdiójának képzési vezetője. 2011-ben került a szépségipar körforgásába, volt szerencséje több oldalról is belelátni a szépségszektor kihívásaiba. Büszke rá, hogy a képzésekért lehet felelős. Célja, hogy az oktatások minél magasabb minőséget képviseljenek, és hogy a továbbképzéseinken részt vevő fodrászok naprakész, a gyakorlatban is alkalmazható információkkal és tapasztalatokkal távozzanak, melyet át tudnak majd emelni a mindennapi szalonmunkába is.

 

 

BEMUTATÓFODRÁSZOK

 

 

Molnár Joli

A Hair-Line Kft. oktatócsapatának alapító tagja, a sassooni technikák elkötelezett képviselője. A mesterfodrász oktatásait precizitás és maximalizmus jellemzi. A budapesti Erily Szalon törzsvendégei is rajonganak érte, hiszen mindenki, aki kikerül a kezei alól, egyedi, a személyiségéhez tökéletesen passzoló frizurával távozik.

 

 

 

 

Némethné Ildikó

Az ajkai mesterfodrász, hajgyógyász, a Hair-Line Kft. oktatócsapatának oszlopos tagja. Az ország egész területén állt már színpadon, és a nemzetközi porondon is elismerést szerzett. Legtöbben látványos kontyshow-iról és oktatásairól ismerik, azonban számára a szakmában nincs preferencia, legyen szó kontyfésülésről, vágásról vagy festésről, mindenben a maximális precizitás vezérli.

 

 

 

Antal Judit

2011 óta erősíti a Hair-Line Kft. oktatócsapatát a pápai mesterfodrász. 1986-ban végzett fodrászként, azóta is a szakma szerelmese. Legyen szó férfi vagy női szakágról, minden területen szeret kreatívat alkotni, de a nagyközönség leginkább a kontyfésülés mestereként ismeri. A hazai és külföldi fellépések mellett, másik szenvedélye a tanítás.

 

 

 

 

Kökény Ferenc

Aranykoszorús fodrászmester, a szakmunkás- és mestervizsga bizottság elnöke.Kökény Ferenc a férfi hajvágás mestere, igen meggyőző pályafutását életműdíja mutatja, ami szalonmunkája, önálló versenyei mellett országos és világversenyekre való felkészítéseit, illetve versenybizottsági munkáját is méltatja. Díjai, érmei, a szakmában eltöltött ötven éve, ennek megannyi öröme és sikerélménye felsorolhatatlan. Az 1975–1989 közötti, magyar férfi válogatottnál eltöltött vezető trénersége, melynek keretében több világbajnokságon és Európa-bajnokságon is igen előkelő helyezéseket értek el versenyzői, mindenképpen kiemelendő.

  

 

Dröszler László

A csapat egyik legszínesebb tagja, több mint 20 éve csatlakozott a Hair-Line Kft. oktató teamjéhez. A színpadon igazi showman, munkájában kiemelt szerephez jut a nőiesség, a lágy vonalvezetés. Még a férfias, androgün nők trendjébe is bele tud csempészni némi romantikát. Mikor épp nem oktat, szombathelyi szalonjában szépíti vendégeit.

 

 

 

 

Berendi Henrik

Bár csak idén csatlakozott a New Generation csapatához, a szakma kiskora óta jelen van a mindennapjaiban, mivel valódi fodrászdinasztia sarja. A tanítás mellett szenvedélye a versenyzés, számos hazai és nemzetközi páston megmérettette már tudását, rendszeresen sikeres eredménnyel. Minden szakágban otthon érzi magát, de kedvence a trendvágás és kontykészítés.

 

 

 

Kovács Zoltán

A fiatal mesterfodrász már 12 éve dolgozik a szakmában, célja, hogy oktatásaival, bemutatóival elősegítse az új generáció fejlődését. A szombathelyi KovácsIHAIR szalon tulajdonosa, de a szalonmunka és az oktatások mellett folyamatosan képzi magát hazai és nemzetközi szakmai rendezvényeken.

 

 

 

 

Kondor Martin

A fiatal fodrász Abonyi Emília tanítványaként indult el a pályán, tanulmányai befejezése után egy évvel úgy hozta a sors, hogy azonnal mély vízbe került, át kellett vennie egy komplett szalont és annak teljes vendégkörét. Nem ijedt meg a kihívástól, a szalonmunka mellett ma már a New Generation csapatot erősíti.

 

 

 

 

Németh Levente

A veszprémi fodrászmester édesanyjától örökölte a szakma szeretetét. 13 évvel ezelőtt végzett fodrászként, szinte a kezdetek óta oktat, 2016 óta a Hair-Line Kft. New Generation csapatának tagja. A tanítást elhivatottságának tekinti, ezért egyetemi tanári végzettséget is szerzett.

 

 

 

SZALONTRÉNEREK

 

Illés Mónika

24 éve dolgozik a szakmában, azóta űzi szenvedéllyel ezt a hivatást. Kapcsolata az Alfaparf termékekkel hosszú múltra tekint vissza, 2017 óta a Hair-Linr Kft. Borsod–Abaúj–Zemplén megyei szalontrénere. A kazincbarcikai Manu-Art Szépségműhelyben szépíti vendégeit, a mai napig hálával emlékszik vissza mestere, Nagy Lajos „Öcsi bácsi” tanításaira.

 

 

 

 

Lehoczki Nóra

A péceli mesterfodrász, a Charlie Angyalai szépségszalon tulajdonosa, a Hair-Line Kft. Pest megyei szalontrénere. Továbbképzéseit, oktatásait mindig nagy érdeklődés fogadja. Nem csak a tanítást, a tanulást is fontosnak tartja, így rendszeresen képzi magát hazai és nemzetközi oktatásokon.

 

 

 

 

Munkácsiné Zsuzsa

Jász–Nagykun–Szolnok megyei szalontrénerünk már több mint negyven év tapasztalatát és tudását osztja meg kollégáival. Az oktatások és szalonmunka mellett a szakmai vizsgáztatást is szereti: a szintvizsgabizottság és a mestervizsga-bizottság elnökeként is tevékenykedik. A női fodrászválogatott egykori csapatvezetője hosszú évek óta elkötelezte magát a tanítás iránt, immár tíz éve tagja a Hair-Line Kft. oktatógárdájának.

 

 

 

Péter Zsanett

Csongrád megyei szalontrénerünk 2017-ben csatlakozott hozzánk, de oktatásai már most igen népszerűek. A hódmezővásárhelyi Shanett Szalon tulajdonosa, aki fiatal kora ellenére rendkívül magas színvonalú szakmai tudásának és anyagismeretének köszönhetően, nagy hatékonysággal oktatja a képzésein résztvevőket.

 

 

 

 

Szabó Valéria

Mesterfodrász, hajgyógyász, 2007 óta a Hair-Line Kft. Szabolcs–Szatmár–Bereg megyei szalontrénere. 1976 óta dolgozik a szakmában, a nyíregyházi Varázs Szépségstúdió tulajdonosa. Fontosnak tartja a fejlődést és trendkövetést, oktatásain örömmel adja át szakmai tudását, hogy kollégái kiemelkedő technikai tudással és anyagismerettel állhassanak a vendégek rendelkezésére.

 

 

Kiss János Roland

Hajdú−Bihar megyei szalontrénerünk, a debreceni Ro-Land Hajpresszó tulajdonosa. A szalon eredetileg presszóként üzemelt, innen a névadás, no meg az üzletben álló bárpult, ahol ma italok helyett már Alfaparf termékek sorakoznak. Kezdetben versenyeken, vizsgákon hajmodellkedést vállalt, ahol teljesen rabul ejtette a fodrászat. Tanulóévei alatt teljesen beleszeretett az Alfaparf termékeibe, szalontréningein kiváló anyagismeretét és szakmai tudásának legjavát szeretné megosztani az érdeklődőkkel. 

 

Forrás: Hair-Line Kft.
Olvasóink értékelése:  / 3
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / 2016. Év Szépészeti Újdonsága verseny eredményhirdetés
A 2016. év folyamán minden hónapban, március és december között aktuális, a piacon nemrég...
Szépipari hírek / A Szépség Kerekeken Is Érkezhet
A Szépség Kerekeken Is Érkezhet   2012. február 25-én a Larus Rendezvényközpontban került...
Rendezvénytudósítás / III. Diamond Night Party
  2014. március 22-én, a VAM Design Centerben tartotta meg harmadik szépségipari...