Belépés

Solanie Partnertalálkozó és Workshop 2016.

 

A Solanie történetében először került sor olyan partnertalálkozóra, ahol a márka mindennapos használói, referencia kozmetikusai és regionális oktatói egy nagyszabású rendezvény keretein belül találkozhattak. Az Alveola égisze alatt immáron 5. éve növekvő márka szakmai találkozójának a budapesti Larus rendezvényközpont adott otthont.


A cég ügyvezető igazgatója Szóráth Tamás, és a Solanie oktatója és üzletfejlesztési kapcsolattartója Valiskó Mária voltak az esemény házigazdái. A játékos formában zajló nyitóinterjú és bemutatkozás a márka legfontosabb történéseit hozta testközelbe, és betekintést engedett a hazai és nemzetközi fejlődés titkaiba.

Az egész napos program nyitóelőadásait a Solanie regionális oktatói, Kovács Edit, Veréb Éva, Mészáros Andrea, Lingli-Sasvári Anna és Mravik Nikolett kezdték, akik bemutatkozásuk mellett elmondták azt is, hogy miért a márka termékeire esett a választásuk, illetve, hogy milyen apróbb trükkökkel próbálnak vendégeiknek kedveskedni, hogy a mindennapos verseny során kitűnjenek a szakmában.

A bemutatkozók után az igazi szakmai programot az Alveola Beauty Akadémia szakmai vezetőjét Juhász Klára bilógia-kémia szakos tanár, kémia mestertanár, kozmetikusmester kezdte. Előadásából a bőr esztétikai megjelenését rontó festékképzési rendellenességek folyamatait ismerhették meg a résztvevők azzal együtt, hogy ötleteket kaphattak arra vonatkozóan, hogy kozmetikusként mely pontokon tudnak ebbe az összetett biokémiai folyamatba beavatkozni. Az előadást a közönség soraiban ülő dr. Szirmák Szilárdné is végighallgatta, akire Klári – mint bevezetőjében elmondta – a kozmetikus szakma pályáján elindító példaképként és mentorként is tekint.

Az előadásokat Csordásné dr. Rónyai Erika a Solanie kutatási-fejlesztési igazgatója folytatta, akinek a tolmácsolásában a halványító termékek fejlesztéséről és magáról a folyamatról tudhattunk meg információkat.

Az esemény záróakkordjaként az új bőrhalványító termékcsalád gyakorlati alkalmazását Valiskó Mária oktató és Gajdár Mónika kozmetikusmester mutatták be. Mindezt egy új, kimondottan a fehérítő kezelésekhez kifejlesztett új masszázzsal.

A közvetlen hangvételű rendezvény exkluzív vacsorával zárult, melyhez Dévényi Tibor, mindenki Tibi bácsija szolgáltatta a zenét, no meg a jól ismert pöttyös labdákat.

Képek:Szöveg és fotó: Alveola Kft. és remeka.hu

 

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Nem hajhosszabbítás! Volumennövelés
A hajhosszabbítási szolgáltatásból nőtte ki magát az a módszer, amelyet Hajas László...
Szépipari hírek / Dr.Kadir Szakmai Nap - 3. éve a magyar piacon!
  Szülinapi szakmai napot tartott a Dr.Kadir magyarországi forgalmazója 2016. november 27-én,...
Szépipari hírek / Versenyfelkészítő fodrásznap a BKIK-ban
Az OMC versenykiírások változásai lettek bemutatva a BKIK Kézműipari tagozat XVII osztálya...