Belépés

Év Szalonja 2015. eredményhirdetés

Az Év Szalonja díjat az kapta, aki a legmagasabb pontszámot érte el a zsűrizés során. Az értékelő zsűri tagjai között olyan, a szépségipar valamely területén dolgozó, márkafüggetlen értékelésre kész vezető pozíciójú tekintélyek voltak, akik szigorúan a szempontok alapján pontozták le a beérkezett anyagokat...

 

 

 

2015. Év Szalonját kerestük azon a pályázaton, ahol bemutatkozhatott, aki a szakma felé példaértékűnek tartja magát. 14 szalon került végül a döntőbe, melyek mindegyike kiemelkedő valamilyen szempontból.

A pályázatok ITT láthatóak!

Az Év Szalonja díjat az kapta, aki a legmagasabb pontszámot érte el a zsűrizés során. Az értékelő zsűri tagjai között olyan, a szépségipar valamely területén dolgozó, márkafüggetlen értékelésre kész, vezető pozíciójú tekintélyek voltak, akik szigorúan a szempontok alapján pontozták a beérkezett anyagokat. Név szerint: Bruchmann Zsuzsanna - a Makadémia Kft. tulajdonosa, a Termékfüggetlen Hatóanyag-szemináriumok oktatója, Csanádyné Soós Brigitta - a 2014. Év Szalonja verseny győztese, a Madmazel szalon tulajdonosa, Fekete Balázs - a BKIK Kézműipari tagozat elnöke, Langer Jelena - a L'Oréal Professionnel Magyarország, Csehország és Szlovákia divíziójának piacfejlesztési igazgatója.

A szalon koncepciója és annak megvalósítása, a szakmai színvonal, a szalon specialitásai, az összkép és a szalonkommunikáció alapján történt a pontozás, így egy szalon összesen 200 pontot érhetett el. A szavazatok alapján az alábbi eredmény született:

I. helyezett: Hedge Hair, Debrecen - 189 pont

 

II. helyezett: K.E. Hajdivat és Exkluzív Szépségápolás,Tata és Budapest - 185 pont

 

III. helyezett: Hajas Szalonok és Dudás-Hajas Szalon, Budapest és Pécs - 181 pont

 

A zsűrizéssel egy időben a közönség is szavazhatott a nekik leginkább tetsző szalonra. A 2015. Év Szalonja közönségdíjat 3129 szavazattal a Müller Beáta Szépségszalon nyerte el.

Az Év Szalonja verseny idén különösen sikeresen rámutatott arra, mennyi gyönyörű és minőségi szolgáltatást nyújtó szépségszalon működik Magyarországon, amelyek figyelemre méltóak. Köszönjük mindenkinek a részvételt, és a verseny fő támogatójának, a L'Oréal Professionnelnek a felajánlott ajándékokat. A díjátadóra 2015. december 10-én, Debrecenben, a 2015. Év Szalonja Hedge Hair belvárosi szalonjában került sor.

A győztes szalon vezetőjével készített interjú hamarosan ITT olvasható.

 

2016 januárjától pedig meghirdetjük az Év Szalonja 2016. versenyünket, ha nem szeretne lemaradni, akkor iratkozzon fel Hírlevelünkre!

 

Díjátadó képei:

fotó: Dala Gábor
A díjátadóról készült videó ITT látható!

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Békéscsabai XXI. országos fodrász- és kozmetikustanuló verseny
2019. március 30-án 4 ország fiatal make-up versenyzője mérte össze tudását a BEAUTY...
Szépipari hírek / Sminktetováló Világkonferencia 2015.
Míg régebben szinte csak az alapokat lehetett megtanulni, ma már lehetőség nyílik arra, hogy...
Szépipari hírek / TRENDTEREMTŐ 2015. tavasz-nyár eredményhirdetés
2013-ban egy újfajta versenyt, így egy újfajta kihívást állítottunk a szépségipari...