Belépés

SzínesCut Flashmob 2015 - Budapest

 2014. július 23-án első alkalommal hívta egybe egy villámakcióra a magyar fodrászokat Marsi László fodrászmester, hogy a tökéletes hajvágás világnapján felhívja a figyelmet a fodrászok munkájára. Egy évre rá ismét kivonultak ollóikkal és modelljeikkel a fodrászok, az ide flashmob témája pedig a "színescut" lett.

 

 

 

A több napos hihetetlen hőség és a délután leszakadó vihar sem vetett végül gátat a megmozdulásnak, este félhétkor már tele volt a tér színes hajú modellekkel és sok esetben színes hajú fodrászokkal is.

Az eseményen olyan neves fodrászok is részt vettek, mint Gyergyovits Zsolt, Kászonyi Gergely, Varsádi Attila, Budai Barbara a Master Hair Academytől, Kurucz Erika, Viola Dóra és még sokan mások.

 

A budapesti Erzsébet téren 18:30-kor gyűltek össze a szakemberek modelljeikkel és kellékeikkel, hogy a regisztráció után 19 órakor a Galagonya bohóc vezénysípjára és a cirkuszi hangulatokat idéző dallamra elkezdődjön a tömeges frizurakészítés. A flashmob szinte az összes arrajárót érdeklődésre és fotózásra késztette. Volt, aki maga is szeretett volna egy-egy színes tincset kérni rögtön a fodrászoktól. A negyedórás utolsó simítások után még összegyűlt mindenki egy közös csoportkép erejéig, illetve egy önfeledt lufi-eregetés pillanatáig. Az biztos, hogy a résztvevők nagyon jól érezték magukat - mint ahogy az képeinken is látható!

 

Képgalériánk itt látható:

 

 

Szöveg és fotó: remeka.hu
Olvasóink értékelése:  / 2
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / A 2017. Év Szépészeti Újdonsága verseny eredményhirdetés (2)
  A 2017. év folyamán június és december között aktuális, a piacon nemrég megjelenő...
Szépipari hírek / NATÚR- ÉS BIOKOZMETIKAI SZAKÜZLET BUDA SZÍVÉBEN
Örömmel mutatjuk be az angol Royston Blythe igazgatótársa és művészeti vezetőjének közös...
Szépipari hírek / Magyar sminkes győzelem Düsseldorfban
Magyar sminkes győzelem Düsseldorfban   2012. március 12-én tartották meg a BEAUTY...