Belépés

Style Master Verseny 2015.

2015 februárját a Revlon Professional nemzetközi fotópályázatának magyarországi versenye zárta. Az a 10 fodrász, aki bejutott a magyar döntőbe, a verseny budapesti helyszínén, a Sas utcai Figaro szalonban készíthette el a nevezett 3 munkája közül azt, amit a zsűri kiválasztott számára.

 

 

 

 

2015 februárját a Revlon Professional nemzetközi fotópályázatának magyarországi versenye zárta. Az a 10 fodrász, aki bejutott a magyar döntőbe, a verseny budapesti helyszínén, a Sas utcai Figaro szalonban készíthette el a nevezett 3 munkája közül azt, amit a zsűri kiválasztott számára.

A 10 000 eurós fődíjú nemzetközi verseny évről évre egyre több fodrász kedvét kelti fel az alkotásra világszerte. Minden ország megrendezi saját versenyét, melynek győztes munkáját a nemzetközi zsűri értékeli, és az általuk legjobbnak tartott 9 versenyző kapja meg azt a lehetőséget, hogy Finalistaként a Revlon Professional Style Masters Show színpadán bemutatkozzon. Nehéz a feladat, erős a mezőny, és a verseny eddigi életében magyar versenyző még csak egyszer, Sándor Ica személyében került fel a nemzetközi színpadra 2013-ban. A Style Master Nemzetközi Verseny 3 kategóriában hirdet győztest: Kreativitás Díj (5000 euro), Legjobb Technika Díj (5000 euro) és Style Masters Világgyőztes (10 000 euro).

2015-ben a magyar versenyzőket Szécsényi István aranykoszorús fodrászmester, Herczeg Csaba fodrász, Krizsán Győző ezüstkoszorús fodrászmester, Remek Annamária, a remeka.hu online szépészeti magazin szerkesztője és Schönecker Róbert Revlon Professional oktatófodrász értékelte. A versenyen bemutatkozott a Young Talent kategóriában győztes Leidl Loretta is.

A verseny eredménye:

I. helyezett: Varga Nándor Tamás

II. helyezett: Pásztor László

III. helyezett és a közönségdíjas (az egyik közösségi oldalon lehetett szavazni): Milos Miskovic

Varga Nándor Tamás munkáját a nemzetközi zsűri (ANGELITA LIZBETH CARRIÓN - Lima, Peru - Style Master Verseny 2014 Világgyőztese; JONATHAN MILLER - New York, USA - divatfotós; RAQUEL GATELL - Barcelona, Spanyolország - modellügynökség vezető; X-PRESION - JORGE CANCER - Madrid, Spanyolország - Style Masters Team tag; ROBERTO PISSIMIGLIA - Torino, Itália - Estetica Magazin Elnöke, EMILIE ONFRAY - Barcelona, Spanyolország - Style Masters Nemzetközi Brand Manager; ROBERT MASCIAVE - London, Nagy-Britannia - Style Masters Team tag) is elismerte, és a Legjobb Technika Díjával (Best Technique Award) jutalmazta. Varga Nándor Tamás egyedi munkája révén Magyarország első ízben ért el dobogós helyezést, mely Sándor Ica 2013-as Nemzetközi Finalista munkája után az eddigi legnagyobb sikert hozta hazánknak. A nemzetközi verseny győztes frizurái és Finalistái ITT láthatók.

Gratulálunk!

Szöveg és jelölt fotó: remeka.hu, Többi kép forrása: Revlon Professional Magyarország

 

Képgaléria:

Tetszett a téma? Köszönjük a Like-ot és Megosztást!
Érdekel a véleményed! Szólj hozzá!

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Év Szalonja 2015. eredményhirdetés
Az Év Szalonja díjat az kapta, aki a legmagasabb pontszámot érte el a zsűrizés során. Az...
Szépipari hírek / JOICO partnertalálkozó
    2013. novemberében tartotta partnertalálkozóját a JOICO, a MOM parki Leroy Bistroban,...
Szépipari hírek / Magyar sminkes győzelem Düsseldorfban
Magyar sminkes győzelem Düsseldorfban   2012. március 12-én tartották meg a BEAUTY...