Belépés

Boldog születésnapot, Szabó Imre!


Születésnapot ünnepelni mindig jó, amikor a sokadik alkalom jön el az ember életében, pláne. Mit is kívánhatnánk Szabó Imrének, mint jó egészséget, és ajándékul tolmácsoljuk a hozzá közel álló szakmatársai kedves jókívánságait. 

 


Születésnapot ünnepelni mindig jó, amikor a sokadik alkalom jön el az ember életében, pláne. Mit is kívánhatnánk Szabó Imrének, mint jó egészséget, és ajándékul tolmácsoljuk a hozzá közel álló szakmatársai kedves jókívánságait.

Hajas László

"Amikor 1975-ben elkezdtem versenyekre járni, Szabó Imre már óriási név volt a szakmában. Emlékszem, a Gellért Szállóban volt egy nagy verseny, akkor találkoztunk először. Én mint tisztelettudó fiatal fodrász ráköszöntem, amikor megláttam, és nagyon jólesett, hogy ő visszaköszönt. A munkakapcsolatunk 1977-82 között indult, amikor rendszeresen jártunk a prágai frizurafesztiválra, és később, évek múlva, amikor megalakult a híres Wella team, már szorosan együtt dolgoztunk. Mai napig felemlegeti nekem, hogy valamikor a 90-es években én forszíroztam, hogy menjünk el együtt egy olaszországi továbbképzésre, aztán a londoni Sassoon Akadémiára. Ide a mai napig együtt járunk, minden évben, hogy első kézből ismerjük meg a trendeket. A pályánk évi néhány találkozással egymás mellett zajlik, de a kapcsolatunk több mint szakma és kollégaság, annál sokkal mélyebb. Nagyon örültem, hogy Ő is már a L’Oréal csapatát erősíti, és nemrég újra együtt léptünk fel Törökországban! Mélységesen tisztelem Imrében azt, hogy olyan ember, aki mindig képzi magát, és igazi stílusteremtő szakember.

Kívánom, hogy még sokáig őrizze meg a frissességét, aktivitását és stílusát, ami őt annyira jellemzi, és nagyon boldog születésnapot kívánok!"

 

Szabó Róbert

"Szeretném Édesapámnak mint családfőnek és üzletembernek megköszönni, hogy több mint 40 éve ilyen becsülettel és szorgalommal dolgozik a családunkért és a szalonjainkért. A legfontosabb, amit Tőle tanultam az a tisztesség, az alázatosság, és hogy "soha ne tartozz senkinek!" Szalonjaink 40 éves múltra tekintenek vissza a Mester Édesapám és Édesanyám jóvoltából. Mindeközben  megőrizték a tradicionális szépségszalonok értékeit, melyeket ötvöznek a legújabb trendekkel. Szintén Édesapámnak köszönhetően, aki kizárólag a minőségi munkában hisz, és ezt tanítja, és tanította közel ezer tanítványának ez idáig, többek között nekem is az elmúlt negyven évben. Nagyon boldog születésnapot kívánok!"

 

 

 

 

Zsidró Tamás

"1980-ban ismertem meg Imrét, a Kisiparosok Országos Szövetségében, elsős vagy másodikos tanuló koromban. Életemben először elmentem egy versenyfelkészítésre. Sok ember volt jelen, Krizsán Győzővel álltunk az egyik szélen, beszélgettünk. Egyszer csak valaki elkezdett nagyon üvölteni, aztán egyre jobban, és jobban! Észrevettük, hogy egy "nagy fodrász" hozzánk "beszél". Fel volt háborodva: "mit képzeltek, hogy eljöttök egy bemutatóra, és nem figyeltek? Annyira nagy fodrászok vagytok, hogy úgy gondoljátok, ezt megtehetitek?" Ő volt Szabó Imre, mint később megtudtam. A következő 15 évemet ez a néhány mondat nagyon meghatározta, és bennem mély nyomot hagyott.

Aztán a Wella Top Teamben Imrével már mint felkészült fodrász dolgoztam együtt. Ő persze nem emlékezett erre a régi eseményre, de számomra mindig Ő az a fodrász, akit imádok. Szeretem, és komolyan a világ legjobb fodrászának tartom. A születésnapján csak egy slágert szeretnék neki elénekelni: "Próbálj meg lazítani!" Mindig annyira összeszedett, maximalista, azt gondolom, néha jót tenne neki."

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Tanulj és használd!
2013 decemberében a Wella budapesti oktatóstúdiójában teltházzal tartotta meg...
Szépipari hírek / Különdíjas Példakép: Harangvölgyi Anna
2014. január 17-én derült ki, hogy az 50 kiválasztott fiatal vállalkozó Példakép közül az...
Szépipari hírek / Magyar győzelem a nemzetközi fodrászversenyen
A Wella Professionals immár tizenegyedik alkalommal rendezte meg a Nemzetközi TrendVision Award...