Belépés

Kevin Murphy Fashion Week Trend Report

 

A Trafiqban megrendezett FASHION WEEK TREND REPORT házhoz hozta a nemzetközi kifutók, divat hetek és magazin fotózások legfrissebb trendjeit. A KEVIN.MURPHY márka szakemberei a világ számos pontján dolgoznak a divatvilág élvonalában, alakítják az aktuális trendeket. Az este során válogatást láthattunk a KEVIN.MURPHY style masterek közelmúltban készített munkáiból. Párizs, Koppenhága, Prága, Melbourn kifutói és az Elle magazin is megelevenedett JUHA-MATTI MANNINEN, Style master, és Parul Bamrolia, diamond key, segítségével. Betekintést nyerhettünk nyolc kiválasztott különleges frizura elkészítésébe is.

 

 A rendezvény nem pusztán egy szakmai bemutató volt. Nem titkolt szándékkal célozta meg, hogy közelebb hozza a divat világát, a KEVIN.MURPHY termékekkel dolgozó fodrászok első kézből értesüljenek az aktualitásokról, a hazai szakemberek ne csak a fodrász technikákra legyenek nyitottak, hanem megismerjék hazai és nemzetközi divatvilágot is.

Az élmény Dora Abodi ruhákkal vált teljessé.

 

 


Az inspiráló eseményen megismerhettük az év hazai KEVIN.MURPHY fodrászait, Barsi Balázs és Kozma Norbert személyében, akik mindketten sokat tettek a márka hazai ismertsége érdekében.
Az estét színesítette, hogy a résztvevők a MOVEMBER kampányt támogatandó bajuszt ragasztottak, rajzoltak, hogy felhívják a figyelmet a férfiak egészségét érintő komoly problémákra, elsősorban a prosztata megbetegedések magas arányára.

 

Igazi klub hangulat, finom KM koktélok, zsúfolásig telt nézőtér, gyönyörű ruhák és káprázatos hajak élményével lettünk gazdagabbak.

A Kevin Murphy Fashion Week Trend Report együttműködő partnerei:
Műsorvezető: Lakatos Márk
Ruha: DORA ABODI
Smink: Fazekas Richárd, L'école
Modellek: VM
Hostessek: Dalmania
Fotó: Horváth Réka
Helyszín: Trafiq

Forrás: www.kevinmurphy.huOlvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / IN-EXCESS - JOICO bemutató a BMC-ben
    2014. novemberében IN-EXCESS néven tartotta meg évzáró előadását a JOICO, a Budapest...
Interjú / Ki és mi formálja a jövő kozmetikusait?
A társadalmi felelősségvállalás napjaink egyik gyakran elhangzó, jó csengésű kifejezése,...
Rendezvénytudósítás / Salon International 2014.
A Salon International 2014 szervezői ismét egy hihetetlen évet tudhatnak maguk mögött. A...