Belépés

Megjelent: Kozmetikai diagnosztizálás

2014. szeptember 21-én, a Piknik Kör után mutatták be Báthory Kati és Juhász Klára közös könyvét, a kozmetikai gyakorlatra épülő Kozmetikai diagnosztizálást.

 

 

 

2014. szeptember 21-én, a Piknik Kör után mutatták be Báthory Kati és Juhász Klára közös könyvét, a kozmetikai gyakorlatra épülő Kozmetikai diagnosztizálást.

„Az elmúlt évtizedekben rengeteget változott a minket körülvevő környezet, mindennapi szokásaink, életvitelünk, s nem utolsósorban életminőségünk. Vendégeink bőre egyfajta életrajz, melyet nekünk meg kell fejtenünk és aszerint kell kialakítanunk a kezelési metódust. Ehhez pedig elengedhetetlenül szükséges, hogy megfelelő diagnosztikai ismeretekkel rendelkezzünk. A könyv megírásának célja az volt, hogy hosszú évek tapasztalatait átadhassam a kolléganőimnek és a jövő kozmetikusainak."

Báthory Kati

A Wesselényi utcai székház szinte zsúfolásig megtelt kozmetikusokkal, akik azért érkeztek, hogy Kati néni és Klári könyvét dedikáltassák a szerzőkkel. A könyv, melynek témája nem újdonság, több kiválóan megírt kiadvány is létezik a kozmetikai diagnosztizálás területén, óriási sikert aratott bemutatója napján. Teljesen gyakorlati oldalról, az iskolában tanult diagnosztizálás alapján dolgozza fel a kozmetikai diagnosztikát. Mint a szerzők a bemutatón elmondták, a kozmetikusoknak, mindennapi használatra szánják könyvüket, hogy munkájuk során segítséget nyújtson, és ha kell, akkor saját észrevételeikkel is ki tudják egészíteni a megírtakat.

Gratulálunk!

Képgaléria:

Szöveg és fotó: remeka.hu

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Boldog 60. szülinapot, Hajas László!
A Hajas Szalonok jelenlegi és szinte majdnem mindegyik valamikori munkatársai titokban,...
Szépipari hírek / Fodrász Flashmob 2014. - Budapest
2014. július 23-án villámakcióra hívta egybe a magyar fodrászokat Marsi László...
Szépipari hírek / Korhű szépségest
Crisan Carlo fodrász-hajtetováló és Pap Nauszika rendezvényszervező, sminkes-stylist...