Belépés

Megjelent: Kozmetikai diagnosztizálás

 

 

2014. szeptember 21-én, a Piknik Kör után mutatták be Báthory Kati és Juhász Klára közös könyvét, a kozmetikai gyakorlatra épülő Kozmetikai diagnosztizálást.

„Az elmúlt évtizedekben rengeteget változott a minket körülvevő környezet, mindennapi szokásaink, életvitelünk, s nem utolsósorban életminőségünk. Vendégeink bőre egyfajta életrajz, melyet nekünk meg kell fejtenünk és aszerint kell kialakítanunk a kezelési metódust. Ehhez pedig elengedhetetlenül szükséges, hogy megfelelő diagnosztikai ismeretekkel rendelkezzünk. A könyv megírásának célja az volt, hogy hosszú évek tapasztalatait átadhassam a kolléganőimnek és a jövő kozmetikusainak."

Báthory Kati

A Wesselényi utcai székház szinte zsúfolásig megtelt kozmetikusokkal, akik azért érkeztek, hogy Kati néni és Klári könyvét dedikáltassák a szerzőkkel. A könyv, melynek témája nem újdonság, több kiválóan megírt kiadvány is létezik a kozmetikai diagnosztizálás területén, óriási sikert aratott bemutatója napján. Teljesen gyakorlati oldalról, az iskolában tanult diagnosztizálás alapján dolgozza fel a kozmetikai diagnosztikát. Mint a szerzők a bemutatón elmondták, a kozmetikusoknak, mindennapi használatra szánják könyvüket, hogy munkájuk során segítséget nyújtson, és ha kell, akkor saját észrevételeikkel is ki tudják egészíteni a megírtakat.

Gratulálunk!

Képgaléria:

Szöveg és fotó: remeka.hu

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / 3. Sminktetováló Világkonferencia Amszterdamban
November első hétvégéjén rendezték meg – most már hagyományosan Amszterdamban – a...
Szépipari hírek / JOICO partnertalálkozó
    2013. novemberében tartotta partnertalálkozóját a JOICO, a MOM parki Leroy Bistroban,...
Rendezvénytudósítás / Élet és gondolat
Ezek minőségének fontosságáról szólt a MOSZI Kozmetikus Ipartestület ünnepek előtti...