Belépés

Aromareneszánsz könyvbemutató


2013 novemberében Nagy Judit (MTVA) moderátorral mutatta be Feller Adrienne és Tobai Ágota Aromareneszánsz - Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával című könyvét.  A szerzők két évtizedes aromaterápiás és oktatói tapasztalatuk alapján állították össze ezt a hiánypótló receptgyűjteményt, mely az aromaterápia francia gyógyító irányzatából származik.

A receptek összeállításakor a szerzők arra törekedtek, hogy minél kevesebb illóolaj felhasználásával minél több problémára adjanak megoldás. A könyv különlegessége, hogy több mint 100 problémára kínál hatékony megoldást, mindössze 16 könnyen beszerezhető illóolaj segítségével. A praktikus kötet így a család minden tagjának nélkülözhetetlen eszköze lehet az otthoni gyógyításban, valamennyi receptje évtizedek óta jól bevált, egyszerűen elkészíthető formula, amely közérthetően mutatja be a világ egyik legrégibb gyógymódját.

 

„Az illóolajok a betegségek szoros értelemben vett gyógyításánál többre hivatottak, a lélek nyelvén is értenek. Olyan különleges szubsztanciák, amelyek fizikai és lelki értelemben egyaránt egyensúlyba hozzák a szervezetet” – hangsúlyozzák a szerzők.

A könyvbemutatón kiderült, ez a könyv az Aromareneszánsz-sorozat első kötete, tervben van a folytatása is.

A könyvről bővebben ITT olvasható!

 

Képek:

 


A könyvet és az Aromareneszánsz termékeket a nemrég elindult Panarom Webshopon is meg lehet vásárolni, ahol 100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú, terápiás célra alkalmas illóolajokat, és a belőlük készült aromaterápiás termékeket árulnak: http://www.panaromwebshop.hu/

 

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Sisy Alapítvány jótékonysági szakmai est 2016.
Az Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskolában a 2015-ös év is színes programokkal,...
Szépipari hírek / Globális partit rendezett az Image Skincare
Idén is megrendezésre került a világ legnagyobb bőrápolási rendezvénye, az Image Worldwide...
Szépipari hírek / EFG szakmai találkozó
2012. szeptember 15-én szakmai találkozóra és együttgondolkodásra hívta egybe a hazai...