Belépés

Aromareneszánsz könyvbemutató

2013 novemberében mutatta be Feller Adrienne és Tobai Ágota Aromareneszánsz - Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával című könyvét.


2013 novemberében Nagy Judit (MTVA) moderátorral mutatta be Feller Adrienne és Tobai Ágota Aromareneszánsz - Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával című könyvét.  A szerzők két évtizedes aromaterápiás és oktatói tapasztalatuk alapján állították össze ezt a hiánypótló receptgyűjteményt, mely az aromaterápia francia gyógyító irányzatából származik.

A receptek összeállításakor a szerzők arra törekedtek, hogy minél kevesebb illóolaj felhasználásával minél több problémára adjanak megoldás. A könyv különlegessége, hogy több mint 100 problémára kínál hatékony megoldást, mindössze 16 könnyen beszerezhető illóolaj segítségével. A praktikus kötet így a család minden tagjának nélkülözhetetlen eszköze lehet az otthoni gyógyításban, valamennyi receptje évtizedek óta jól bevált, egyszerűen elkészíthető formula, amely közérthetően mutatja be a világ egyik legrégibb gyógymódját.

 

„Az illóolajok a betegségek szoros értelemben vett gyógyításánál többre hivatottak, a lélek nyelvén is értenek. Olyan különleges szubsztanciák, amelyek fizikai és lelki értelemben egyaránt egyensúlyba hozzák a szervezetet” – hangsúlyozzák a szerzők.

A könyvbemutatón kiderült, ez a könyv az Aromareneszánsz-sorozat első kötete, tervben van a folytatása is.

A könyvről bővebben ITT olvasható!

 

Képek:

 


A könyvet és az Aromareneszánsz termékeket a nemrég elindult Panarom Webshopon is meg lehet vásárolni, ahol 100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú, terápiás célra alkalmas illóolajokat, és a belőlük készült aromaterápiás termékeket árulnak: http://www.panaromwebshop.hu/

 

 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Szépségápoló Worldskills hazai döntő 2017.
 2017. március 10-én zajlott a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara –SkillsHungary  által...
Szépipari hírek / SzínesCut Flashmob 2015 - Budapest
2014. július 23-án első alkalommal hívta egybe egy villámakcióra a magyar fodrászokat Marsi...
Szépipari hírek / Szeptemberi masszázs a Piknik Körön
A szeptemberben újraindult Pikniken ismét - mint mindig - a masszázsé volt a főszerep. Makavei...