Belépés

Színezd újra!


Schwarzkopf Professional partnerhétvége Budapesten
2013 márciusában tartotta meg a Palazzo Dorottya épületben

a Schwarzkopf Professional nagyszabású rendezvényét,

melyen több száz partnere vett részt.Havasi Krisztián üzletág igazgató és Havasi-Juhász Vivien oktatási vezető köszöntötte a résztvevőket, és ismertették az új Igora Royal hajfestéket, aminek eredményeit a Schwarzkopf Professional oktatói mutattak be a modelleken. A Schwarzkopf Professional Team és Lesley Lawson nemzetközi nagykövet segítségével mélyülhetett el még jobban a közönség az újítások nyújtotta lehetőségekben.
A bemutató után Havasi Krisztián igazgató a Színezd újra! program részleteit ismertette, melyben komoly szerepet kapott Tatár Csilla műsorvezető, aki felvételről köszöntötte a megjelenteket, és mutatta be új frizuráját.Az Essential Looks 2013. Color Buzz elnevezésű kollekcióját a Schwarzkopf Professional Team tolmácsolta a magyar fodrászoknak, minden bemutatott modellnél ismertetve a vágás- és színtechnikát. Karika Zsolt, Kuszkurász Nikosz, Matkovics Ferenc, Muzsik Tibor, Oravecz Mihály, Rózsa Erzsébet és Szűcs László segítségével ízelítőt kaphatott mindenki az új trendekben megvalósítható lehetőségekből, miközben hasznos termék- és eszközhasználati tanácsokat is hallhattak.Az est szakmai részének fináléja előtt Fátrai Krisztina, a Schwarzkopf Professional új tagja mutatkozott be elegáns feltűzéseket és praktikus ötleteket felvonultató műsorában.
A nemzetközi pódiumokat is megjárt elismert fodrászmester egy feltűzés lépésről lépésre történő elkészítése közben mutatta be legújabb kollekcióját, és adott ízelítőt tanfolyamokon is megismerhető technikáiból.
A Hard Rock Café az est folyamán a Schwarzkopf Professional partnerei számára nyitott ki: hamburger és a Színezd újra! programhoz igazodva a Magna Cum Laude koncertje várta szórakozni vágyó fodrászokat.A helyszínen készült képeink galériája:A bemutató ruháit a Sugarbird biztosította.
A sminkeket a Kreatív Sminkműhely készítette.
Szöveg és fotó: remeka.hu
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Boldog születésnapot, Szabó Imre!
Születésnapot ünnepelni mindig jó, amikor a sokadik alkalom jön el az ember életében,...
Rendezvénytudósítás / Wella Trendvision Award 2015.
Idén nyáron a Wella Professionals trendjeiből inspirálódva alkothatták meg a fodrászok a...
Rendezvénytudósítás / Style Masters Show 2012 – Budapest
2012. április 30-án került sor a Style Masters Show 2012 megrendezésére, mely helyszínéül...