Belépés

Kurland szakmai nap és fürdőzés a Gellértben

Kurland szakmai nap és fürdőzés a Gellértben

 

 


Minden szépészeti szakember törekszik arra, hogy tudását még tovább fejlessze, folyamatosan megújuljon és ezáltal vendégei megelégedettségére szolgáljon. Igaz ez a kozmetikus és masszőr szakemberekre is, akik tudják, mennyire fontos szerepet játszanak a szépülés és megújulás folyamatában, és tudják, hogy a siker kulcsa az új trendek követésében is rejlik.

A bőr, illetve az emberi test természetes fiatalságának elérésére és megtartására hívta fel a figyelmet a Kurland szakmai napja 2012. június 3-án vasárnap Budapesten a Gellért Hotelben található Santevita Szépségszalonban. A bemutató témaköre a ‘Természetes fiatalság őssejt kozmetikumokkal’ volt.

 

 

 

A 45 éve világszerte elismert professzionális alpesi Kurland termékek nemcsak jó közérzetet biztosítanak, de bizonyítottan hatékonyak a szépség és az egészség megőrzésében, és jelentős terápiás értéket képviselnek. Az előadáson betekintést nyerhettünk a professzionális natúr kozmetikumok világába, illetve arc-és testkezelésekbe.

 

 

Juhász Klára

 

A Kurland natúrkozmetikumokat és hatóanyagait Gyalai Dóri mutatta be. Ezt követte Juhász Klára – biológia-kémia szakos tanár, kozmetikus, a Haj-Tan Szakiskola és a MOSZI előadó tanára – előadása ‘A bőrünk össejtjei – kozmetikai kezelések őssejtekkel’ címmel. Az elméleti rész végeztével – rövid szünet után – Gáspár Ágnes aranykoszorús mesterkozmetikus mutatott be egy antiaging kezelést Kurland kozmetikumokkal.

Az őssejtek olyan sejtek, melyek miotikus sejtosztódással széles körben képesek a szervezet speciális funkcióit ellátó testi sejtjeivé alakulni. Az őssejtek az összes többsejtű élőlényben (állatban és növényben is egyaránt) megtalálhatók, eltérő mennyiségben. Az átalakuló képességük miatt sejtjavító, sejtfrissítő tulajdonsággal rendelkeznek, a felnőtt szervezetek javító mechanizmusaként szolgálnak.

 

 

 

A szalon nagyon kellemes, nyugodt, családias hangulatot biztosított a napsütéses vasárnap délutánban. Az elméleti előadások a részletek kellő ismertetésével épültek fel, és az előadók közérthető módon tették az ismeretanyagot befogadhatóvá. Érdekes volt és igen hasznos, mind a tartalom, mind az előadás módja szempontjából.

 

 

 

A bemutató kezelés elején megtekinthettük és kipróbálhattuk a Kurland Stem Cell őssejt kozmetikumait. Ez a termékcsalád korszerű öregedésgátló kivonatokat tartalmaz egy speciális almafajtából, tojásból és kaviárból, melyek védik a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben és hatékonyan támogatják a bőr megfiatalodását. Mindegyik termék könnyen terül, ezért kis mennyiségben elegendő alkalmazni, azonnal megújítják a bőrt, könnyű textúrájuk és kellemes illatuk pedig mindenki tetszését azonnal elnyerik.

 

 

 

 

 

A kezelés során csodálatos, szemmel látható eredményeket lehet elérni. Az előadó szakemberek arra is felhívták a figyelmet, hogy a kezelés nem érhet véget a szalonban, a tökéletesség fenntartása érdekében otthon is érdemes folytatni a kozmetikumok használatát. A Kurland kezeléseinek és kozmetikumainak a naturopátia az alapja: a helyes táplálkozást és az életmódod kell ötvözni a különböző kezelési módszerekkel. A test fiatalsága nemcsak a bőrön látható és mérhető, ezért fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, a tudatosan kialakított étrend, valamint a kellő vízfogyasztás és mozgás. Az ősi mondást szem előtt tartva – azaz: “Ép testben ép lélek” – fiatalok és kiegyensúlyozottak maradhatunk hosszú időn keresztül. A Kurland kozmetikumok kívülről támogatják szervezetünket, hogy mindezt a természet erejével könnyedén elérhessük.

 

 

Szöveg: Tóth Imola
Fotó: remeka.hu
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / OMC világbajnokság és HAIRWORLD 2014 Frankfurt
2014 május első hétvégéjén a fodrász és sminkes szakma tekintete ismét Frankfurt felé...
Szépipari hírek / Hair-Line Fodrászkonferencia 2012
A Hair-Line Fodrászkonferencia igyekszik mindig élen járni a legfrissebb trendek és az ez...
Felhívás, pályázat... / Ingyenes belépő! Regisztrálj! Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari kiállítás: 2018.10.26-28.
Elindult a Hungexpo Beauty & Style Kiállításának szakmai regisztrációja az ingyenes...