Belépés

Kozmetológus előadások a Pikniken

 

 

A nyári szünet előtti Piknik Körön a bőrgyógyászat két kiemelt területébe nyerhettek alapos betekintést a kozmetikusok: a melanoma diagnosztizálás-kezelésbe és a bőrfiatalítás újszerű módszerébe, a drakulaterápiába.

 

 

A G1 Intézet munkatársai közül dr. Holló Péter bőrgyógyász-kozmetológus a melanomaszűrés fontosságáról, a problémás esetekről és a kozmetikusok felelősségéről, a diagnosztizálásban és az utókezelésekben való szerepükről tartott előadást.

 

 

 

Évek óta halljuk, hogy milyen sok emberen alakul ki melanoma, ennek milyen súlyosak a következményei. Azt gondolnánk, hogy sok újdonságot nem lehet mondani a témában, ám az előadás végén majdnem minden jelen lévő kozmetikusnak volt kérdése Holló doktorhoz a témával kapcsolatban.

  

 

Dr. Pónyai Katinka bőrgyógyász-kozmetológus a manapság oly népszerű drakulaterápiába vezette be a jelenlévőket.
A terápia népszerűsége (és ára) korántsem véletlen... Úgy tűnik, végre megvan az a módszer, mellyel hosszabb időre - és az arc karakterének megőrzésével! - lehet fiatalítani az arcbőrt.
Természetesen nem mindegy, kivel, hogyan és mennyit fizetve végeztetjük el a kezelést, a doktornő óva int a túl olcsó és a túl drága áraktól! A legjobb, ha alapos tájékozódás után választunk. A módszer tartós sikere a saját vér feldolgozásán túl nagy mértékben függ a vérlevételhez használt eszközöktől, és a vérhez kevert szérum minőségétől és az utókezelésektől.
Az eddigi eredmények nagyon biztatóak, és ami a kozmetikusok számára jó hír: a vérszérumot használó terápia során a sikeres és tartós eredmény érdekében kimondottan szükséges a kozmetikus segítsége!


A nagyon érdekes és informatív előadások a nyáron szünetelnek, a következő Piknik Körre ősszel kerül sor, amiről a www.piknikkor.hu oldalon regisztráltak e-mailben fognak értesülni.

 

Képgaléria:

 

 

Szöveg és fotó: remeka.hu

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / ELLE Fashion Show 2014
2014. április 4-5-én került idén megrendezésre az ELLE Fashion Show a Millenáris Parkban. A...
Interjú / Hogyan működnek az ősi hatóanyagok a modern kozmetikumokban?
Hatóanyag-reneszánszként is említhető korunk, amikor is az ősi gyógymódok és alapanyagok...
Rendezvénytudósítás / Hair by night
HAIR  TATTOO  COMPANY  BY  CRISAN  CARLO és csapata 2012. november elején szervezte meg Hair...