Belépés

KÖRMÖSNAP a Millenárison

Nyári újdonságok sikere a tavaszi KÖRMÖSNAPON!

 

 

A LEGNAGYOBB hazai körmös rendezvényen, a május 13-ai KÖRMÖSNAP-on számtalan érdekes program várta a látogatókat az önmagát meghazudtoló időjárás ellenére is a Millenárison.

A nagyszínpadon tíz nemzetközi bajnokkal technikai és díszítő csúcsképzések zajlottak: tíz BAJNOK OKTATÓ-nk és a nap sztárvendége, az ukrán többszörös bajnok, Marina Shyvtsova közreműködésével. Marina a nagyon felkapott és megragadóan nőies díszítő technikák, a Silk Floristic, az Xpress Watercolor és a Volume Gel mixéből tartott ízelítőt előadásán.


A KÖRMÖSNAP-on debütáltak a nyár sláger termékei a Crystal Nails-től! Két új francia manikűr szín, amit már nagyon vártatok, és a most megújult francia gel-lac készlet is. Bemutatkozott a Crystal legújabb, 2012-es színtrendje - előtérben a neon árnyalatokkal - zselében, porcelánban és Gel-Lac-ban. Teret kapott az abszolút új Magnet Gel-Lac, illetve mindegyik exkluzív Summer Hot készlet és bemutatkoztak a legújabb Crystal SPA termékek is! Divatbemutató keretén belül léptek színpadra a Crystal Fashion kollekció új
darabjai: a Crystal Fashion karórák, felsők, leggingsek, Crystal Fashion bőrkofferek, telefonékszerek és telefontokok, valamint a télen- nyáron praktikus thermo poharak is.
A vásártér egész nap nyüzsgött, rengeteg új termék talált gazdára! A nap slágerei a nyárra való tekintettel a Gel-Lac-ok voltak, de sok fogyott ecsetből, porcelán finomítóból és a Top Shine Gel-ből is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Már-már törvényszerű, hogy a Pedikűrnap látogatottsága is óriási volt. Egész nap telt ház volt a workshop különtermében, ahol már a nyár jegyében zajlottak az előadások, több bajnok oktatóval. Bemutatták a legfrissebb SPA termékeket és az ezen a napon megjelent CrystalSPA legújabb katalógusát is! Ugyanígy sokan voltak a LuXLash különtermében is, ahol bemutatkozott a LuXLash újdonsága, a Diva Lash, mely egymással szemben felragasztott Swarovski kövekkel teszi káprázatosan csillogóvá a pillaszálakat.

 

 

 

 

A másik két különteremhez hasonlóan, a műköröm workshop is telt házas volt és csak úgy záporoztak a kérdések!

 

 

 

 

Király Viktor vérpezsdítő előadásával lázba hozta a körmös csajokat.

 

 

 

A KÖRMÖSNAP-on előtérbe kerültek a Crystal Nails ez évi együttműködései is. Ennek keretében mutatta be Jákob Zoltán és Léber Barbara a Stílusok találkozása nevű projektet, mely célja, hogy megszülessen a tökéletes női összhang: Barbara által tervezett ruhák és a Crystal Nails mindig trendi körmei egységeként. Az első közös divatbemutatót, a Beach Couture-t videofelvétel segítségével mutatták be.
Az országos építő- és díszítőverseny (Crystal Hungarian Nail Cup 2012) mindegyik kategóriájában sok versenyző indult. A legszebb munkák készítői magas díjazásban részesültek. A fődíj 180 000 Ft, a II. hely 60 000 Ft, míg a III. hely tulajdonosa 30.000 Ft pénznyereményben részesült.

 

 

A REMEKA is ott volt, képeink:

 

 

 

Lássuk a legjobbakat, íme, a dobogós helyezettek:

 

ÉPÍTŐ KATEGÓRIA

 

Stiletto:

I.    Schmidt Réka
II.   Scholtz Beáta
III.  Szabó Andrea

 

Francia:

I.    Schmidt Réka
II.   Drozdik Melinda
III.  Scholtz Beáta

ÉPÍTŐ Bajnokok Bajnoka:

I.    Schmidt Réka
II.   Scholtz Beáta
III.  Drozdik Melinda

 

 

DÍSZÍTŐ KATEGÓRIA


3D Fantasy

I.    Tóth Éva
II.   Philipp Judit
III.  Bodó Zita

Síkbeli díszítő

I.    Tóth Éva
II.   Bodó Zita
III.  Magyarosi Barbara

DÍSZÍTŐ Bajnokok Bajnoka:

I.    Tóth Éva
II.   Bodó Zita
III.  Magyarosi Barbara


 

 

A versenyen készült szép, színvonalas munkákhoz ezúton is gratulálunk!

 

 


 

Forrás: Crystal Nails

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Szabolcs Kupa 2017.
A Váci Mihály Kulturális Központban került megrendezésre 2017. február 12-én a...
Rendezvénytudósítás / Wella Trendvision Award 2015.
Idén nyáron a Wella Professionals trendjeiből inspirálódva alkothatták meg a fodrászok a...
Rendezvénytudósítás / Tavaszi MOSZI körömversenyek
. 2012. május 06-án, a budapesti Lurdy-házban rendezte meg a MOSZI a hagyományos tavaszi...