Belépés

City Wave Collection - Lacca

LACCA DIVATHÁZ – „City wave” Collection 2012 Summer

 

 

 

 

 

 

2012. május 4-én este 7 órától mutatták be a LACCA Divatház by Apáti Edit City Wave kollekcióját az Aranytíz Művelődési Házban. A péntek esti bemutatón az igazán klasszikus fekete – fehér – piros ruháktól kezdve az elegáns szatén coctail ruhákon keresztül a tükörfényes estélyi ruhákig megcsodálhattuk Apáti Edit tervező munkáit.

 

A LACCA név egyet jelent a tökéletes elegancia és a klasszikus divat kombinációjával napjainkban.  A LACCA Divatház első üzletét 2010–ben nyitotta, azóta több bemutatón is látható volt kollekciójuk, önálló, egész estés bemutatóra azonban most először került sor.
Apáti Edit tervező mindig a harmóniára törekszik. Arra, hogy a maga egyszerűségében, ötletességében tetszenek meg a ruhák a nőknek. Mindez biztosítja a nőknek azt az összetett életérzést, amelyet a nagyváros forgatagában, „hullámzásában” érezhetnek: egyrészt a magabiztosságot, másrészt a klasszikus és modern nő összekapcsolódását. A LACCA hölgyek minden napszakban stílusosan tudnak öltözni. Mostani kollekciójánál a különleges anyaghasználat és a letisztult formák egyaránt jellemzőek voltak, színekben a fekete –fehér –piros dominált. A bemutatót Edith Piaf korának életérzése inspirálta.

A vendégek elégedetten távoztak a bemutató után, hisz a szervezők az elvárásokat teljesítették: minőségi anyagok, igényes vonalvezetés, elegancia, melyet megfűszereztek a mai trendek klasszikusba való átültetésével.
Az est művészeti vezetője, stylistja Dányi András. A gyönyörű modellek  sminkjéről Sándor Ica, Pap Tünde gondoskodott.  A különleges frizurákat Némethy László készítette.


 

 

 

 

Forrás: Lacca Divatház
www.lacca.hu
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / DISCOPERFORMANCE
Születésnapja alkalmából, és a szezon bulizárásaként Kászonyi Gergely gondolt egyet,...
Szépipari hírek / TRENDTEREMTŐ 2014. tavasz-nyár eredményhirdetés
2013-ban egy újfajta versenyt, így egy újfajta kihívást állítottunk a szépségipari...
Felhívás, pályázat... / Az Év Professzionális Újdonsága 2017. versenyfelhívása és versenyzői
A szakemberek mellett a termékek is bizonyíthatnak a www.remeka.hu oldalon,  2017-ben is...