Belépés

Hair-Line Fodrászkonferencia 2012

A Hair-Line Fodrászkonferencia igyekszik mindig élen járni a legfrissebb trendek és az ez alapján készített, hordható frizurák bemutatásában. Ez alkalommal a programot színesítve, az Európa hajón rendezték meg szokásos éves konferenciájukat, amire kb. hatszáz fodrász látogatott el.

 

 

 

 

Fotók: remeka.hu

 

 

Horgonyt fel!

 


A Hair-Line Fodrászkonferencia igyekszik mindig élen járni a legfrissebb trendek és az ez alapján készített, hordható frizurák bemutatásában. Ez alkalommal a programot színesítve, az Európa hajón rendezték meg szokásos éves konferenciájukat, amire kb. hatszáz fodrász látogatott el.

 

 

Fotó: remeka.hu

 

A 2012. április 22-i Hair-Line Fodrászkonferencia új helyszíne találóan képviselte az aktuális „matrózos” divatot, emellett adottságai miatt egyszerre több teremben, kisebb, csoportos bemutatók által mindenki mindent, testközelből követhetett végig.

 

 

Fotók: remeka.hu

 

 

Alfaparf team: Marine
Molnár Joli, Dröszler László és Kustos László
a klasszikus formavilág variálhatóságát mutatta be a tavasz-nyár matrózos trendjén keresztül. Hajvágó- és festő szemináriumukon modern, lendületes, vidám és szexi hajakat alkottak a nyár jegyében. Alapvetően két vonalat különítettek el: a hullámos, göndör hajakat és a geometrikus, plasztikus formákat. A legújabb divatnak megfelelően az egyszínű frizurákban félhold formájú szekciós festéseket helyeztek el fodrászaink.

 

 

Fotók: Hair-Line Kft.

 

 

Fátrai Krisztina: 2012-es trendszeminárium
A fodrászmester bemutatójában az aktuális divat egységét teremtette meg, aminek központi eleme a konstruktivista stílus volt. Ebben is további három irányzatot találunk: a geometrikust; a romantikus, „babás vonalat” és a merész, dögös nőt. Az 50-es, 60-as évek geometriája mégis fontos szerepet töltött be mind az alkalmi frizurák, mind a hajvágás tekintetében. A trendszeminárium komplett képet adott az aktuális divatról: csillogó ruhák, monokróm színek, muszlin szoknyák, bőrhatású anyagok és színes platform cipők tették még kézzelfoghatóbbá a stílus-körképet.

 

 

 

 

Alfaparf kreatív: A hajfonás művészete
A hajfonás és szövés az idei tavasz-nyár slágere. Viola Dóra frissen megjelent könyve, A hajfonás művészete életre kelt az Alfaparf kreatívjainak segítségével: a fodrászmester Némethné Ildikó és Antal Judit szalontrénerekkel közösen lépett színpadra. Bemutatójukban összesen huszonegy frizurát láthattunk, amiket a legváltozatosabb módon készítettek el, inspirációt adva újabb és újabb hajak készítéséhez.

 

 

Fotók: Hair-Line Kft.

 

 

A két Buzássy bemutatkozása: Cut or Die
Buzássy István és fia, Steve először mutatkozott be a Kemon színeiben a Hair-Line Fodrászkonferencián. A bemutatócsapat bővítése új inspirációkkal szolgált, és a gyönyörűen elkészített demo modellek mellett a Berardi-féle hajvágástechnika alapelképzelésével is megismertetett minden résztvevő fodrászt.

 

Fotók: Hair-Line Kft.

 

Forrás: Hair-Line Kft.

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Válogatott hajhosszabbítók
2012. október 6-án, az OMC világbajnokságán immár a hajhosszabbító kategóriában induló...
Szépipari hírek / Schwarzkopf Professional: digitális technológiával a személyre szabott hajápolásért
Az infravörös hajdiagnosztikától a kiterjesztett valóságú hajszín konzultáción át...
Szépipari hírek / Fashion Awards Hungary 2014 jelöltjei és győztesei
Idén 10. alkalommal került megrendezésre a Fashion Awards Hungary - Divat Díjkiosztó Gála....