Belépés

Mesterek és tanítványok

 

 

Sipos Zita és az Ipartestületi Szakiskola tanulója, Jarábik Barbara nyerte meg a 2011-es Szakma Kiváló Tanulója versenyt.

 

 

Sipos Zita, Jarábik Barbara és Bodor FerencnéAz eset azért is érdekes, mert bár sok kiváló szakember került ki az Ipartestületi Iskola és a kozmetikus- és sminkmesternő kezei alól, ez most fordult elő először, amire a tanítvány, és az őt tanító szakemberek is nagyon büszkék.

 

 

 

 

 

 

 

"Az elmúlt 40 évben több  kozmetikustanulóm volt, és minden probléma ellenére azt mondom: megéri. Már csak azért az egyért is, aki továbbviszi a kapott tudást." - Sipos Zita

 

 

 

 

Bodor Ferencné, az Ipartestületi Szakiskola igazgatója és Jarábik Barbara elméleti tanára az iskola évzáró ünnepségén adta át a gratuláló szavait és az iskola ajándékcsomagját Barbarának.

Idén 63 lelkes kozmetikus végzett az Ipartestületi Szakiskolában, köztük Barbara mellett kiemelkedő teljesítményt nyújtott Lukács Katalin is, aki szintén elismerésben részesült.

 

A tanárnak sosincs egyszerű dolga: használhatóan átadni a tananyagot, számon kérni, következetesnek és elfogulatlannak lenni, segíteni a lemaradókat, és ha szerencsés, gondozni a tehetséget. Általában csak reménykedhet, hogy az átadott ismeretek és eszmék kedvező talajra hulltak, és ki tudnak majd virágozni. Jó érzés lehet, amikor erről hamar kap visszajelzést.

 

 

 

Szöveg: Remek Annamária
  • Jarábik Barbara -
  • Jarábik Barbara
  • Likács Katalin
  • Tanítványokkal -
  • Jarábik Barbara -
  • Mert tanulni jó! :)
  • Mesterek és a tanítvány

Simple Image Gallery Extended

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Szülinapi partnertalálkozó
  20 éve dolgozik együtt a Lisap Magyarország a fodrászokkal, melynek apropójából 2013....
Szépipari hírek / Sisy Alapítvány jótékonysági szakmai est 2016.
Az Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskolában a 2015-ös év is színes programokkal,...
Szépipari hírek / Boldog szülinapot, Tárnoky Laci bácsi!
2014 szeptemberében  Laci bácsi 95. születésnapját ünnepelte a Tárnoky Fodrásziskolában a...