Belépés

Studio D - Budapest második legnagyobb fodrászlánca

 

Június 12-én megnyitott a Studio D hetedik üzlete Budapesten, a VII. kerület József krt. 46. szám alatt. A tulajdonosok 8 éve nyitották első szalonjukat a Mester utcában, tavaly április óta pedig önálló márkaként Studio D néven működnek. Tavaly december óta 4 szalont nyitottak, a legfrissebbet most.

 

 

D mint Dóra. Dr. Dömötör Dóra az egyik tulajdonos fontosnak tartja, hogy ez egy családi vállalkozás, a mindennapi működésben is részt vesz, így vállalta, hogy arcát adja a márkához és személyesen garantálja a minőséget.

 

Hajvágás, festés, illetve kozmetika és manikűr/pedikűr szolgáltatásokkal várják a vendégeket (részletek a www.studio-d.salon honlapon).

Mottójuk a minőség, azonnal, jó áron. 

A minőséget a direkt tulajdonosi kontroll mellett Schwarzkopf termékek biztosítják. A fodrászok folyamatosan szakmai oktatásokon vesznek részt, így naprakészek a legfrissebb trendeket tekintve. Ezt bizonyítja a nemrég befejeződött belső fodrászverseny, aminek az eredményeit a Facebook-on még mindig megtalálhatjuk.

A legújabb, József körúti szalon külön érdekessége, hogy a hagyományos fodrászat mellett a szakmai oktatások terén is kiemelkedő szerepet tölt be szeptembertől a Studio D Alapítvány fodrász képző központjaként. Jelentkezésüket az érdeklődők akár már a mai nappal megtehetik ezen az oldalon.

 Forrás: Studió D

Máskor is szívesen olvasnál ilyen témáról nálunk?
Nyomj egy like-ot és oszd meg a linket!
Köszönjük! :)

Olvasóink értékelése:  / 3
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Király Tamásra emlékezünk
A vasárnap elhunyt divattervezőre, Király Tamásra és munkásságára szeretnénk emlékezni...
Rendezvénytudósítás / MFKKE Magyar Bajnokság 2014.
  Ez évben is megrendezésre került két rangos, tradicionális, hazánkban és immáron...
Rendezvénytudósítás / Salon International 2010.
A kreativitás, inspiráció és innováció jegyében A londoni EXCEL-t 2010. október 16 és 18...