Belépés

Egyedülálló, magyar fejlesztésű, biológiai szépségkezelés indult hódító útjára

 

Egy hazánkban eddig még nem alkalmazott, biológiailag aktív komponensekre épülő, mesterséges összetevőktől mentes szépségkezelés ígér komoly változást a bőrápolás terén. Az újgenerációs, professzionális, magyar fejlesztésű natúrkozmetikai termékcsalád forradalmi hatóanyagokkal kényezteti a szépülni és fiatalodni vágyókat, valamint a különböző bőrproblémákra is hatékony megoldást kínál. A Dr. Mester Ildikó, farmakológus szakgyógyszerész és szakértő csapata által megalkotott szépségrelax egy egyedülálló kozmetikai kezelési koncepcióban nyer valódi értelmet.

 

A natúrkozmetikumok piaca egyre nagyobb teret hódít magának, évről évre többen keresik a természetes összetevőket tartalmazó krémeket, amelyhez a szépségipari szakembereknek is alkalmazkodniuk kell. A professzionális, vegyszermentes bőrápolásra való igényre válaszolva hívta életre a Magister Products tulajdonosa, Dr. Mester Ildikó a Séance termékcsaládot.

A gyógyszerkönyvi növényi alapanyagok felhasználásával, patikai tisztaságú natúrkozmetikumokat fejlesztő szakember folyamatos kutatásokat végez a leghatékonyabb komponensek megtalálása érdekében.

Csapatával egy olyan különleges, hazánkban még egyedülálló hatóanyagokat tartalmazó termékvonalat fejlesztett ki, amely kémiai anyagoktól mentes, biológiailag aktív, növényi összetevőket alkalmaz, amik saját anyagként épülnek be a bőrbe.

Fitoszfingozinnal a gyulladások ellen

Bőrgyógyászati és kozmetológiai kutatások bizonyítják, hogy a bőrben jelen lévő ceramidok, amelyek ún. N-acil tartalmú szfingoid gyökökből állnak, fontos szerepet töltenek be a bőr védelmi rendszerének megőrzésében és a szaruréteg hidratálásában.

A fitoszfingozinnal dúsított újgenerációs pakolások és masszázskrémek áttörést jelentenek a gyulladásos elváltozások és pattanások kezelésében.

Tego Pep-4 – Even a tökéletes bőrért

A bőr tónusa és egyenletessége fontos szépészeti kérdés világszerte. A hiperpigmentációs foltok, májfoltok, zavaró esztétikai problémák komoly kihívást jelentenek mind a sötétebb, mind a világos bőrszínnel rendelkező embereknél.

A Magyarországon ugyancsak elsőként alkalmazott Tego Pep-4 – Even hozzájárul az egyenletes bőr kialakításához. Minden bőrtípuson hatékonyan alkalmazható, egységesít, láthatóan halványítja a pigmentfoltokat, csökkenti az akné sebeket, miközben erős gyulladáscsökkentő hatást fejt ki.

ROVISOME™ technológiával előállított vitaminok

A ROVISOME™ egy olyan egyedi technológia, melyet Dr. Mester Ildikó és csapata elsőként alkalmaz szépészeti termékek hatóanyagaként funkcionáló, mélyhatású vitaminok előállítására. A biológiai eljárással előállított A-vitamin például kivételesen csökkenti a ráncokat anélkül, hogy bőrirritációt okozna.

Különleges kezelési koncepció

Az egyedülálló kozmetikai kezelési koncepció, amely a legmélyebb rétegekben fejti ki hatását, rendkívüli javulást eredményez a teljes bőrképben, emellett aromaterápiás élményt kínál a vendégeknek. Pihentető és feltöltő rituálé, ami több arckezelést egyesít magában, így egy óra alatt teljesen újjávarázsol.

Mostantól akár kozmetikusunknál is igénybe vehetjük a prémium, professzionális natúrkozmetikum nyújtotta élményt, de a termékeknek már a lakossági változata is elérhető.

Forrás: SansCliche PR ügynökség

Máskor is szívesen olvasnál ilyen témáról nálunk?
Nyomj egy like-ot és oszd meg a linket!
Köszönjük! :)

 

 

 

 

 

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Szigetszentmiklósi Szépségfesztivál 2012. - ÚJ INFÓK
Június 3-án immár harmadjára rendezték meg a Szigetszentmiklósi Szépségfesztivált, ahol...
Felhívás, pályázat... / Mi legyen az Év Professzionális Újdonsága 2016-ban?
A szakemberek mellett a termékek is bizonyíthatnak a www.remeka.hu oldalon,  2016-ban is...
Rendezvénytudósítás / Rudnay Körmös fotópályázat
2012. május 06-án, a budapesti Lurdy-házban rendezte meg a MOSZI a hagyományos tavaszi...