Belépés

Év Szalonja 2017. eredményhirdetés

Az Év Szalonja díjat az kapta, aki a legmagasabb pontszámot érte el a zsűrizés során. Az értékelő zsűri tagjai között olyan, a szépségipar valamely területén dolgozó, márkafüggetlen értékelésre kész vezető pozíciójú tekintélyek voltak, akik szigorúan a szempontok alapján pontozták le a beérkezett anyagokat...

 

 

 

 

2017. Év Szalonját kerestük azon a pályázaton, ahol bemutatkozhatott, aki a szakma felé példaértékűnek tartja magát. 11 szalon került végül a döntőbe, melyek mindegyike kiemelkedő valamilyen szempontból.

A pályázatok ITT láthatóak!

Az Év Szalonja díjat az kapta, aki a legmagasabb pontszámot érte el a zsűrizés során. Az értékelő zsűri tagjai között az elmúlt évek Év Szalonja verseny helyezettjeinek tulajdonosai vettek részt, akik szigorúan a szempontok alapján pontozták a beérkezett anyagokat. Név szerint: Csanádyné Soós Brigitta (Év Szalonja 2014.), Kompos Tamás (Év Szalonja 2015.), Kurucz Erika, Hajas László, Patkós Alexandra, Szabó Imre és Tonomárné Dancsó Erika.

A szalon koncepciója és annak megvalósítása, a szakmai színvonal, a szalon specialitásai, az összkép és a szalonkommunikáció alapján történt a pontozás, így egy szalon összesen 350 pontot érhetett el. A szavazatok alapján az alábbi eredmény született:

 

I. helyezett: Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet, Budapest - 308 pont

 

 

II. helyezett: Etalon Beauty & Hair Spa, Szeged - 302 pont

 

II. helyezett: Kucsera Hajszalon, Budapest - 302 pont

 


III. helyezett: Braun Szalon, Sopron - 297 pont

 

A zsűrizéssel egy időben a közönség is szavazhatott a nekik leginkább tetsző szalonra, ám a szavazópanel biztonsága megkérdőjeleződött, ezért a verseny tisztaságának megőrzése érdekében visszavonásra került a közönségdíj kategória.

 

Az Év Szalonja verseny idén is sikeresen rámutatott arra, mennyi gyönyörű és minőségi szolgáltatást nyújtó szépségszalon működik Magyarországon, amelyek figyelemre méltóak. Köszönjük mindenkinek a részvételt. A díjátadóra 2018. február 4-én, Budapesten, a 2017. Év Szalonja Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetben került sor.

 

A győztes szalon vezetőjével készített interjú  ITT olvasható.

 

Hamarosan meghirdetjük az Év Szalonja 2018. versenyünket, ha nem szeretne lemaradni, akkor iratkozzon fel Hírlevelünkre!

 

Díjátadó képei:

fotó: Dala Gábor
A díjátadóról készült videó ITT látható!

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / HAIRITAGE fodrászest 2016. tavasz
2016. március 06-án került megrendezésre a budapesti Akvárium Klubban Buzássy István...
Szépipari hírek / Style Master Verseny 2015.
2015 februárját a Revlon Professional nemzetközi fotópályázatának magyarországi versenye...
Szépipari hírek / Aromareneszánsz könyvbemutató
2013 novemberében mutatta be Feller Adrienne és Tobai Ágota Aromareneszánsz - Otthoni...