Belépés

Az 5 legjobb* profi hajformázó 2014-16.


A frizurakészítés és a hajápolás záró és egyben meghatározó lépése a forma rögzítése. A professzionális piacon a termékkínálat óriási. Rangsort állítani a termékek között nem egyszerű. *A mi listánk a 2014., 2015. és 2016. év során zajlott interaktív, Év Szépészeti Újdonsága termékversenyen alapul. A remeka.hu oldalon közzétett, a 2014., 2015. és 2016. évben az Év Szépészeti Újdonsága versenyen indult termékek közül, a visszajelzéseitek, értékeléseitek alapján bemutatjuk az egyes gyártók legjobbnak ítélt hajformázókat.

A listát minden évben, az aktuális Év Szépészeti Újdonsága verseny zárása után frissítjük!

 

1. EIMI Dry Me - száraz sampon & matt textúrát kialakító spray

2016 ÉV ÚJDONSÁGA és októberben a Hónap Kedvence!

4,83, 773 értékelés alapján

A 2016. év legjobb újdonságának szavazott száraz sampon a Wella Professionals megújult formázó családjának egyik topterméke. A Dry Me-vel volument és matt hatású textúrát hozhatsz létre, emellett egyedülálló természetes tápióka keményítő tartalmának köszönhetően leköti és elpárologtatja a zsíros szennyeződéseket, ezzel felfrissítve a hajat és fejbőrt.

 

2. L'Oréal Professionnel Tecni.art WILD STYLERS hajformázók

4,42, 12 értékelés alapján

A kizárólag L'Oréal Professionnel szalonokban elérhető hajformázók a népszerű Tecni.art család 2014-ben piacra került újításai a Wild Stylers formázók, jellemzően a kócos, "vad" hatásra specializálódtak, és népszerűségük azóta is töretlen.

 

3. Paul Mitchell Mitch Matterial paszta

4,39, 28 értékelés alapján

 

Az ultramatt, erős tartást adó erőteljes formázó paszta, amely a hajnak tömeget ad. A különleges összetevőknek köszönhetően tartós matt hatást biztosít, és a 2016. év sláger férfihajformázójának tekinthető.

 

4. Redken Fashion Collection

4,25, 4 értékelés alapján

 

Guido Palau, a Redken márka nemzetközi styling igazgatója a kiemelkedő divattervezők számára négy nélkülözhetetlen frizurát alkotott meg a 2016. évi szezonban – volumen, fonatok, rövid  frizurák/pixie és fémes hatás –, amikhez tökéletes styling termékek kerültek a fodrászok kezébe.

 

5. MATRIX Style Link hajformázók

4,19, 36 értékelés alapján

A MATRIX 2015-ben bevezetett letisztult és modern termékcsaládja lehetőséget biztosít a  frizurák végtelen formázásához. A különböző színek más-más termékcsoportot jelölnek (Kék = előkészület: nedves és száraz haj stylingolására is használhatóak, valamint előkészítik a kontyokat. Zöld = játssz: a textúra megváltoztatásához használható termékek. Piros = tökéletesíts: hajlakk és egyéb termékek, amiket a finish-hez használhatsz.)

 


 

A legjobb profi samponok listáját ITT találod!

 

Olvasóink értékelése:  / 2
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Hajápolás / A 10 legjobb* profi sampon 2014-16.
Sampon, hajfürdő, hajtisztító kozmetikum, hajmosószer... Az elnevezést lehet variálni, ám a...