Belépés

Milyen fitnesztrendek hódítanak az idén?

Tény, hogy már csak néhány hónapunk maradt a strandszezonig. A jó munkához pedig idő, és ami még fontosabb, sok edzés kell. A Pilates, Hot Iron és Kizomba frissessége a tavalyi évvel végleg elhervadni látszik, ezért utána jártunk, mit tartogatnak számunkra a 2015-ös fitnesz trendek.

A Zumba nem vész el, csak átalakul! A Zumba Step a lábak és a fenék megerősítésére szolgál, nagyobb terhelést, gyorsabb fogyást ígér, de a forró hangulatot, a latinos mozdulatokat továbbra is megőrzi. Így a tánc és a komoly edzés egy nagyon hatékony egyvelegét adja. Javasolt sportruházat: ez az óra mindenkit megizzaszt, ezért egy páraáteresztő sportpóló kincset ér. Válassz lilát, fuksziát, kéket vagy neont, a lényeg, hogy minél játékosabb és megragadóbb legyél! Pont, mint maga az óra!

A forradalmasító Pound talán a legizgalmasabb és legkülönlegesebb irányzatok egyike. A Kristen Potenza és Cristinia Peerenboom nevéhez fűződő sportolási módszer két hosszú, színes, dobverőhöz hasonló pálcikával zajló ritmikus, táncos edzésprogramot foglal magában. Tökéletesen megmozgat, viszont közben garantáltan jó a hangulat, és a ritmusérzékedet is fejlesztheted. Javasolt sportruházat: színes és bohém felszerelés, ami tökéletesen illeszkednek a Pound imázsához és az órák hangulatához.

Bár a TRX nem új keletű, de az előrejelzések szerint idén éri majd el népszerűségének csúcspontját, hiszen a saját testsúlyos edzések 2015 legnépszerűbb fitnesz trendjei közé tartoznak. A TRX, amely nemcsak intenzív, sok izmot egyszerre megmozgató, sokoldalú terhelés, de nemtől, kortól és fittségi szinttől függetlenül is mindenki számára élvezetes. Javasolt sportruházat: Annak érdekében, hogy semmi se gátoljon a szabad mozgásban, a sportmelltartó és topp mellé rövidnadrágot válassz!

Ha nem csak fogyni szeretnél, de a stresszt is kiadnád magadból, akkor neked találták ki a Piloxingot, ami a pilatest és a bokszot kombinálja. Míg a pilatesben nagy szerepet kapnak a gerinc stabilizáló izmai és a légzéstechnika, a boksz minden izomcsoportodat megmozgatja. Egy óra alatt akár 1000 kalóriát is elégethetsz vele! Javasolt öltözet: Fekete szettet ajánlunk ehhez a mozgásformához, hogy úgy érezhesd magad mint egy igazi harcos! Emellett kiemelten fontos, hogy fitnesz cipőben piloxingolj, mert a cipő puha talpa és kiképzése védi a bokádat és a térdedet.Forrás: Premier Outlet

 

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Életmód / Vigyázz, kéz, kórokozók!
Tekintettel az elmúlt időszakban többször is kialakuló járványügyi helyzetre, egyre többen...
Életmód / Szemvizsgálattal a cukorbetegség okozta vakság ellen
  A cukorbetegség (diabétesz) olyan súlyos szövődményeket okozhat, mint a...
Életmód / Gyere a Zselicbe!
Nem is gondolnánk, mennyi csodát rejteget a Zselici Tájvédelmi Körzet! A Somogy és Baranya...