Belépés

Arcfiatalítás – esztétikusan és hatékonyan

 

George Orwell angol író kijelentése szerint: „Ötvenévesen mindenkinek olyan arca van, amilyet megérdemel”. Életvitelünk tehát önkéntelenül az arcunkra van írva. Az is, amit inkább magánügynek tekintenénk. Az arcbőr kíméletlenül tükrözi az idő múlását, amit sokan szeretnének eltitkolni, vagy legalábbis csökkenteni a hatását. Az arcfiatalítás orvos esztétikai módszerei az arcbőr fiatalos ragyogását adhatják vissza.

 A rövid idő alatt elérhető látványos eredmények miatt napjainkban Európa-szerte nagyon gyors ütemben terjed az esztétikai beavatkozások népszerűsége. A téma mára megkerülhetetlenné vált. Itthon is az esztétikai beavatkozások teljes palettájával élnek a nők, a ráncfeltöltésen át az ésszerűen alkalmazott botox kezelésekig – véli dr. Petrohai Ágnes MD. PHD., az Álomarc Esztétikai Klinika vezetője, aki öt évig élt Londonban, ahol a nemzetközileg elismert Chelsea and Westmister NHS Hospital főorvosa volt. Esztétikai szakirányú képesítést is Londonban szerzett. Petrohai Ágnes szerint mindenkire igaz, hogy a kor előrehaladtával a bőrben található nagy vízmegkötő képességű hialuronsav mennyisége csökken, ezért ráncosodunk. A változáshoz hozzájárul még a gravitáció, amely lefelé, közép felé húzza az arcbőrt, így az fokozatosan megereszkedik, továbbá a genetikai adottságok, a stressz a helytelen táplálkozás, a dohányzás. Általában elmondható, hogy 40-45 éves kor fölött pusztán kozmetikai kezelésekkel az öregedés látható jelei már nem tüntethetők el. A 21. századi modern nő arcápolása egyharmad otthoni, egyharmad kozmetikai és egyharmad esztétikai kezelésből kell, hogy álljon a szép és fiatalos arcbőrért. Arcunkon 44 különböző mértékben aktív mimikai izom van. Örökletes túlműködésükkel akár huszonéves korban is kialakulhat olyan ránc, amit kezelni kell. Ezért a beavatkozás nem korfüggő! Egy jó szakember minden esetben a problémára koncentrál, tanácsot ad és egyedi megoldást kínál. A mérték a lényeg! Az ötveneseket általában öt, a hatvanasokat tíz évvel lehet fiatalítani. Az eredmény pedig hosszú évekig fenntartható.

"A 21. századi modern nő arcápolása egyharmad otthoni, egyharmad kozmetikai és egyharmad esztétikai kezelésből kell, hogy álljon a szép és fiatalos arcbőrért."

 „A legfontosabb, hogy a beavatkozást a páciens sikeresnek érezze. A siker ötven százaléka az orvos megfelelő szakmai felkészültsége, a másik ötven százalék technológia és innováció. Minden szakember számára aranyszabály, hogy keresse a ma elérhető legújabb és legjobb minőségű anyagokat, eszközöket, hiszen egy kezdő szobrász sem tud a kőből olyan szépet alkotni, mint egy nagymester. Azonban egy nagymester sem tudja a legszebb kőből kihozni a maximumot, ha nincs meg hozzá a megfelelő eszköz és technika. Én nyugodtan alszom, mert tudom, hogy ezen a téren minden szükséges tudás és technika a rendelkezésemre áll” – mondta Dr. Petrohai Ágnes.”
Az emberi szervezetben természetes körülmények között is megtalálható hialuronsav, ma az egyik legnépszerűbb ráncfeltöltő kezelés az esztétikai beavatkozások között. Felfedezése Balázs Endre magyar tudós 1950-es években végzett kutatásainak köszönhető. A kezelések a kor előrehaladtával fokozatosan a ráncfeltöltések irányába mutatnak, ezért az eredmény tartóssága miatt rendkívül fontos a felhasznált hialuronsav magas minősége.
„A legjobb elérhető minőséget ma a Thixofix technológiával előállított töltőanyagok biztosítják. Ezzel a 100%-os tisztaságú, finom szemcséjű és az öregedésért felelős szabadgyököktől tökéletesen megtisztított anyaggal, egy pici tű segítségével nagyobb sűrűséget is be tudunk juttatni a bőr kezelni kívánt területére a még tökéletesebb eredményért. A nagy tisztaságú, baktériumfermentációval előállított készítményben a molekulák olyannyira aprók, hogy tökéletesen eloszlanak a bőr mélyebb rétegeiben, és alulról támasztják, emelik meg annak volumenét. Az anyag molekulái nem migrálódnak, így a szakorvos a legszebb eredményt tudja megvalósítani vele. A Thixofix technológiával előállított tartósabb és jobb minőségű anyag használatával maximálisan kiküszöbölhető a beavatkozás után időnként jelentkező pirosság, bevérzés, vagy a kezelt felület duzzanata. A feltöltést követve azonnal folytathatjuk életvitelünket.” – tette hozzá dr. Petrohai Ágnes.

 

A legújabb generációs hialuronsav és a megfelelő arcfiatalító módszerek alkalmazásának hatékonyságáról az Álomarc Klinika sajtótájékoztatóján három különböző korosztályhoz tartozó hölgy átalakulása győzte meg a jelenlévőket. Az átalakulást az esztétikai beavatkozáson túl a Green Culture stíluscsapata segítette.

 

Forrás: Álomarc Klinika

 Képgaléria:

 

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Életmód / A saját zsír feltöltéséről
  Dr. Bajusz Huba a szegedi Szent Gellért Magánklinikán praktizáló plasztikai sebész...
Életmód / Hajhullás parazitáktól?
Hajhullás parazitáktól?   Nem is sejtenénk milyen galibákat okozhatnak a szervezetünkben...
Életmód / Milyen fitnesztrendek hódítanak az idén?
Tény, hogy már csak néhány hónapunk maradt a strandszezonig. A jó munkához pedig idő, és...